Facebook Pixel Euroleague: Πέρασε με... βομβαρδισμό από τη Βαρκελώνη η Βίρτους - Διέλυσε την Μονακό η Παρτιζάν
Μπάσκετ
| 2023-01-05 23:53:00

Πέρασε με... βομβαρδισμό από τη Βαρκελώνη η Βίρτους - Διέλυσε την Μονακό η Παρτιζάν

Sportdog Team
Πέρασε με... βομβαρδισμό από τη Βαρκελώνη η Βίρτους -  Διέλυσε την Μονακό η Παρτιζάν

Μεγάλη εμφάνιση από τη Βίρτους Μπολόνια και νίκη (83-75) στη Βαρκελώνη, με τους Λούντμπεργκ - Οτζελέγε και τον μάγο Τεόντοσιτς να ρίχνουν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την κορυφή της EuroLeague στο καναβάτσο. Μεγάλη εμφάνιση από την Παρτίζαν, που διέλυσε τη Μονακό (100-80) με εντυπωσιακό ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο. 36 λεπτά έπαιξε ο Παπαπέτρου, απογοητευτικός ήταν ο Μάικ Τζέιμς.

Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια: Η πιο δύσκολη, η πιο ανταγωνιστική, η πιο σκληρή EuroLeague όλων των εποχών δεν έχει εύκολα παιχνίδια για καμία ομάδα. Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/1) τη Βίρτους Μπολόνια για τη 17η αγωνιστική, ήταν το φαβορί, όμως η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν αυτή που πήρε την νίκη (83-75), ένα αποτέλεσμα που πάντως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη.

Στο 11-6 έπεσαν οι Καταλανοί 96-3 εντός και 5-3 εκτός έδρας), που έχασαν κατά κράτος την πρώτη και την τέταρτη περίοδο, τις δύο πιο κρίσιμες του σαρανταλέπτου δηλαδή. Πλην του μαχητικού Όσκαρ ντα Σίλβα και του καλού δημιουργικά Νικολάς Λαπροβίτολα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε τους υπόλοιπους και κυρίως τον Νίκολα Μίροτιτς να απογοητεύουν.

Στο 8-9 ανέβηκε η ομάδα της Μπολόνια (5-3 εντός και 3-6 εκτός έδρας), με τον Σέμι Οτζελέγε και τον Ίφι Λούντμπεργκ να κάνουν το ξέσπασμά τους σε ένα γήπεδο στο οποίο η Βίρτους ήθελε να στείλει ένα μήνυμα. Ότι θα παλέψει μέχρι τέλους, με όλες της τις δυνάμεις για να διεκδικήσει μια θέση στην οκτάδα και στα playoffs της διοργάνωσης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς, Πέτεκ, Ουντιάνσκι

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-26, 39-42, 57-60, 75-83

Παρτιζάν - Μονακό: 

Σερί νικών που την βάζουν ξανά στο παιχνίδι της οκτάδας και των playoffs έχει χτίσει η Παρτίζαν, που το βράδυ της Πέμπτης (5/1) επικράτησε με 100-80 της Μονακό για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague και έφτασε έτσι τα τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Στο 8-9 ανέβηκε η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (6-3 εντός και 2-6 εκτός έδρας), με τον Ματίας Λεσόρ να κάνει για ακόμα μία φορά πράγματα και θαύματα (21 πόντοι, 8/10 δίποντα, 5/6 βολές, 8 ριμπάουντ) και τους Γιαμ Μάνταρ, Κέβιν Πάντερ, Ντανίλο Άντζουσιτς να ακολουθούν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλον της Παρτίζαν (9 πόντοι, 3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), δείγμα της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο προπονητής του.

Στο 11-6 έπεσε η Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς (6-2 εντός και 5-4 εκτός έδρας), με τον Μάικ Τζέιμς να μένει ξανά πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του καθώς ήταν πολύ άστοχος στην εκτέλεση και κακός δημιουργικά. Ο Ελί Οκομπό ήταν ο κορυφαίος των Μονεγάσκων, που είχαν τεράστιο πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ και τον Τζόρνταν Λόιντ ξανά εκτός αγώνα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιερεθουέλο, Σούκις, Λεθκάνο

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-17, 48-47, 69-68, 100-80

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags