Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Μόλις έσκασε: Παίρνει παίκτη από ΠΑΟ ο Σπανούλης - Γυρίζει Αθήνα και πάει δανεικός!
Μπάσκετ
| 2023-02-02 10:35:00

Μόλις έσκασε: Παίρνει παίκτη από Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Γυρίζει Αθήνα και πάει δανεικός!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Παίρνει παίκτη από Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Γυρίζει Αθήνα και πάει δανεικός!

Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των Πράσινων στη Βιτόρια για το ματς της Μπασκόνια και γυρίζει στην Αθήνα για να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει με μορφή δανεισμού στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη από το Τριφύλλι και το γεγονός ότι στη θέση "4" υπάρχει τόσο ο Ντέρικ Ουίλιαμας, όσο και ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Χουγκάζ θα δυσκολευόταν να βρει χρόνο συμμετοχής, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην του δίνει πολλές ευκαιρίες ούτως ή άλλως.

Έτσι, η ομάδα του Σπανούλη ζήτησε τον 22χρονο φόργουορντ ως δανεικό και από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός "τρέχει" τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το deal, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, ο Χουγκάζ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μην ακολουθήσει την αποστολή του Τριφυλλιού στην Βιτόρια για το παιχνίδι της Παρασκευής (3/2) με Μπασκόνια, έτσι ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του Περιστερίου.

Θυμίζουμε ότι ο Χουγκάζ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παράδειγμα Γκριγκόνις το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags