Facebook Pixel Βιλερμπάν - Παρτιζάν: Δεν έφτασε το ρεκόρ του Ντε Κολό - Μεγάλο διπλό της Βίρτους στην έδρα της Βιλερμπάν που βλέπει 8αδα
Μπάσκετ
| 2023-02-04 00:06:00

Δεν έφτασε το ρεκόρ του Ντε Κολό - Μεγάλο διπλό της Βίρτους στην έδρα της Βιλερμπάν που βλέπει 8αδα

Sportdog Team
Δεν έφτασε το ρεκόρ του Ντε Κολό - Μεγάλο διπλό της Βίρτους στην έδρα της Βιλερμπάν που βλέπει 8αδα

Μια νίκη που της επέτρεψε ν' αποκτήσει επαφή με την οκτάδα των playoffs κατέκτησε η Βίρτους στη Γαλλία, επικρατώντας 77-64 της Βιλερμπάν με αρχισκόρερ τον Μάρκο Μπελινέλι (21 πόντοι). Παρά το μεγάλο ρεκόρ του, ο Νάντο ντε Κολό δεν απέτρεψε την ήττα της ομάδας του Πάρκερ.

Βιλερμπάν - Παρτιζάν: Αν μια ομάδα είχε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη αυτή ήταν, σίγουρα, η Βίρτους, μια και το καλύτερο ρεκόρ της επέτρεπε να είναι πιο κοντά στην προνομιούχο οκτάδα. Και την πήρε αυτή τη νίκη στο Αστρομπάλ με το καθαρό 77-64.

Στη βραδιά - ρεκόρ του Νάντο Ντε Κολό, η Βιλερμπάν το πάλεψε το ματς και δεν το άφησε στο πρώτο 25λεπτο, επιστρέφοντας αρχικά από το -10 (27-37) και ισοφαρίζοντας σταδιακά σε 44-44. Μόνο που η ατομική ποιότητα των φιλοξενούμενων βοήθησε στη διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου status quo στο παρκέ και επέτρεψε στο σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο να κερδίσει το χρήσιμο αποτέλεσμα.

Ο Μάρκο Μπελινέλι είχε δείξει τον δρόμο, με 13 πόντους στη δεύτερη περίοδο, προτού ο Κορντινιέ πάρει τη σκυτάλη και δώσει λύσεις σ' ένα διάστημα που η ASVEL είχε κερδίσει αυτοπεποίθηση. Στο τέλος ήρθε κι ένα τρίποντο του Χάκετ για να κόψει κάθε ελπίδα νέας επιστροφής των γηπεδούχων (56-69). Συνολικά άλλωστε η Βίρτους είχε καλύτερα νούμερα σε όλες βασικές επιμέρους κατηγορίες (ποσοστά, ριμπάουντ, ασίστ, άμυνα).

Με 11-12 πλέον η Βίρτους έπιασε την Αναντολού Εφές στη βαθμολογία, πλησιάζοντας την όγδοη Μακάμπι, την ώρα που η Βιλερμπάν έπεσε στο 8-15, παρέα με τον Παναθηναϊκό και την Αρμάνι Μιλάνο πλέον.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιαβόρ, Γιόβτσιτς, Τσαρούχα

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-21, 37-39, 48-55, 64-77

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags