Facebook Pixel Χτυπάει ξυπνητήρι ο Super3
| 2012-01-10 12:24:00

Χτυπάει ξυπνητήρι ο Super3

Χτυπάει ξυπνητήρι ο Super3

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να πάρει εισιτήρια των τριών αγώνων του Eurocup, στην τιμή των 24 ευρώ, κάνει με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος οργανώμενων οπαδών των "κίτρινων"...

Το σχετικό κείμενο, στην ιστοσελίδα του συνδέσμου, αναφέρει:

«Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για το πακέτο εισιτηρίων των τριών Ευρωπαϊκών αγώνων μπάσκετ, σ’ έναν όμιλο Eurocup αλλά επιπέδου Euroleague, ο οποίος θα μπορούσε να παρομοιαστεί σε δυσκολία μ’ εκείνον του ποδοσφαίρου την περσινή χρονιά, ήρθε σε μια χρονική στιγμή δύσκολη για όλο το Σύλλογο, για την ομάδα αλλά και το λαό.

Το πακέτο των τριών αγώνων είναι κάτι περισσότερο από μια προσφορά, είναι πρόκληση για όλους μας, μια `δεύτερη ευκαιρία` για να μπορέσουμε να νιώσουμε εκείνη την απερίγραπτη χαρά και το ξεχείλισμα αδρεναλίνης μετά την κατατρόπωση θεωρητικά καλύτερων ομάδων που όμως τα χάνουν μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ και υποκλίνονται στον Αυτοκράτορα.

Είναι πρόσκληση συσπείρωσης προς στους δύσπιστους και τους διστακτικούς. Ουσιαστικά, μετά τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία δεν στηρίχτηκαν όσο θα έπρεπε, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στον κόσμο του ΑΡΗ ν’ αποδείξει, ξανά, ότι μπάσκετ δεν παίζουν (μόνο) τα εκατομμύρια και ότι ο Νόμος του Παλέ δεν υπολογίζει `ονόματα` όταν τ’ αποτελέσματα δεν καθορίζονται από τις εντολές των διαιτητών και το παρασκήνιο.

Να το αποδείξει ξανά απέναντι στην πανίσχυρη Κίμκι (φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου), την πάμπλουτη Σαχτάρ και τη διαχρονικά παρούσα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Βιλερμπάν.

Με 24 μόλις ευρώ, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σ’ όσους δεν κατάφεραν αλλά και σ’ όσους δεν ήθελαν ν’ αγοράσουν διαρκείας, να εξιλεωθούν γιατί ενώ... διαφωνούσαν με τον τρόπο που στήθηκε η ομάδα σήμερα ψάχνουν... αφορμή για να αναιρέσουν την απόφασή τους και να γυρίσουν στο γήπεδο.

Το σύνθημα `βάζουμε την ψυχή μας, βάλτε τη φωνή σας` έρχεται από τα παιδιά αυτά που τιμούν με την αγωνιστικότητά τους την φανέλα του ΑΡΗ, δίνουν κάθε φορά την ψυχή τους μέσα στον αγώνα για τη νίκη. Δίνουν την ψυχή τους για όλους εμάς. Γίνονται ένα μ’ εμάς. Και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς με τη σειρά μας, είναι να δώσουμε ξανά κι εμείς ψυχή στο δικό μας σπίτι, το Παλέ.

Είναι δική μας υποχρέωση να παρέχουμε στήριξη στην ομάδα, είναι δική μας υποχρέωση να δίνουμε ώθηση στην ομάδα κι όχι να περιμένουμε από την ομάδα να μας δώσει ώθηση για να πάμε στο γήπεδο!

Ας αποκαταστήσουμε λοιπόν την τάξη και αυτή την... παρεξήγηση, δίνοντας το παρόν σ’ όλους τους αγώνες, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ποιος είναι ο λαός του ΑΡΗ. Ας αποδεχτούμε την «πρόκληση» να συγκρίνουμε τη δική τους ψυχή με τη δική μας φωνή.

Κερδισμένος θα είναι ο ΑΡΗΣ…».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags