Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η απάντηση Ραζνάτοβιτς... σόκαρε τον ΠΑΟ - Έριξε 14 εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος - Όλα ανοιχτά!
Μπάσκετ
| 2023-02-20 18:12:00

Η απάντηση Ραζνάτοβιτς... σόκαρε τον ΠΑΟ - Έριξε 14 εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος - Όλα ανοιχτά!

του Νίκου Στεργίου
Η απάντηση Ραζνάτοβιτς... σόκαρε τον ΠΑΟ - Έριξε 14 εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος - Όλα ανοιχτά!

Γιατί δεν έχει φύγει ακόμα από το ΟΑΚΑ ο... τελειωμένος Ράντονιτς; Τι ζητάει από τους Πράσινους, ποιο είναι το φετινό μπάτζετ του Τριφυλλιού και πώς θα κλείσει το θέμα με τον Μαυροβούνιο προπονητή.

Παναθηναϊκός: Σε θέση αποχώρησης φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ράντονιτς από τους Πράσινους, καθώς ήταν δεδομένο ότι αν το Τριφύλλι αποτύγχανε στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μαυρουβούνιος τεχνικός θα αποτελούσε παρελθόν.

Μόνο που αυτό δεν έγινε το Σάββατο το βράδυ με συνοπτικές διαδικασίες, όπως περίμεναν όλοι, δεν έγινε ούτε την Κυριακή, αλλά η κουβέντα άνοιξε, εμφατικά και δυναμικά, τη Δευτέρα. Τι σημαίνει, πρακτικά αυτό; Προφανώς ο Ράντονιτς είναι "τελειωμένος" από την ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Ως υπ' ατμόν κοουτσάρει. Από αυτό, όμως, μέχρι να αποχωρήσει ο Ράντονιτς, υπάρχει δρόμος.

Και γινόμαστε πιο ουσιαστικοί: Όταν μια ομάδα θέλει να λύσει το κλειστό 2ετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον προπονητής της και το σταφ του, δεν μιλάει μαζί του αλλά με τον μάνατζέρ του. Και μάνατζερ του Ράντονιτς είναι ο Ραζνάτοβιτς, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με την ΚΑΕ το περασμένο καλοκαίρι οι Ράντονιτς και Ραζνάτοβιτς, ήταν κλειστό διετές. Και μιλάμε για ποσό που, μαζί με τους συνεργάτες του, φτάνει περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ για τα 2 χρόνια της συνεργασίας. Με αποτέλεσμα, τώρα, ο Ραζνάτοβιτς να ζητάει όλο το ποσό για να αποχωρήσει.

Σε μια σεζόν, μάλιστα, που αρχικά είχε μπάτζετ στα 12 εκατ. ευρώ (8 "καθαρό", συν Εφορίες κ.λπ.) και έφτασε με την έλευση των Πονίτκα, Μπέικον, Τόμας και Αγραβάνη να ξεπεράσει ίσως τα 14-15, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεπληρώσει όλο το ποσό του Ράντονιτς για να αποχωρήσει. Πόσο εύκολο είναι αυτό;

Άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο του μπάσκετ, μας είπε ότι δεν αποκλείεται ο Ράντονιτς να βρίσκεται στον πάγκο τού Παναθηναϊκού με την Αρμάνι, στο Μιλάνο! Δύσκολο; Ας δούμε τα πόμενα 24ωρα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags