Facebook Pixel Το Nike Kobe VII System Supreme είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-01-14 14:07:00

Το Nike Kobe VII System Supreme είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το Nike Kobe VII System Supreme είναι γεγονός! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

H Nike παρουσιάζει το Nike Kobe VII System Supreme, ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν το υπόδημα στις προτιμήσεις τους, αλλάζοντας τα τμήματα υποστήριξης στον αστράγαλο, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία στο μέσον του πέλματος.

Το Nike Kobe VII System Supreme περιλαμβάνει δύο εναλλακτικά σετ προαιρετικών εξαρτημάτων, τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να τροποποιούν την αντικραδασμική προστασία και την υποστήριξη που παρέχει το υπόδημα ανάλογα με το στυλ που παίζουν.

ATTACK FAST

Για παίκτες με πλεονέκτημα στην ταχύτητα, προτείνεται το σετ Attack Fast, το οποίο περιλαμβάνει μια ενδιάμεση σόλα Phylon με στοιχεία Nike Zoom στο εμπρός τμήμα του πέλματος και στη φτέρνα για απόλυτα μικρό βάρος και τέλεια απόκριση. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά ελαστικό υλικό που αγκαλιάζει το πέλμα για σωστή υποστήριξη, εφαρμόζει σαν κάλτσα εξαλείφοντας την ανάγκη της παραδοσιακής γλώσσας και της εσωτερικής επένδυσης και διατηρεί το υπόδημα ελαφρύ.

ATTACK STRONG

Για τους αγώνες που έχουν μεγάλη ένταση και απαιτούν ιδιαίτερη σωματική προσπάθεια, υπάρχει το σετ Attack Strong. Η ενδιάμεση σόλα Cushlon πλήρους μήκους και ένα αξεσουάρ που αγκαλιάζει τον αστράγαλο προσφέρουν βελούδινη, άνετη κίνηση και τέλεια υποστήριξη.

Αυτές οι δύο επιλογές ενδιάμεσης σόλας επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόζουν το υπόδημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα ώστε να ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες επιδόσεων. Το Nike Kobe VII System Supreme προσφέρει παρόμοια εφαρμογή υψηλών επιδόσεων και αίσθηση όπως τα Kobe V και Kobe VI, έχει όμως διαφορετική όψη και περιλαμβάνει πρόσθετες δυνατότητες προσαρμογής των επιδόσεων. Επιπλέον, η τεχνολογία Flywire νέας γενιάς προσφέρει τέλεια σταθεροποίηση και υποστήριξη του πέλματος.

Από πλευράς design, το Nike Zoom Kobe VII αφηγείται την ιστορία ενός αρπακτικού ζώου, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ένστικτο του Kobe. Τα μοτίβα του αρπακτικού ζωντανεύουν στο εξωτερικό περίβλημα και συνδυάζουν στοιχεία από την όψη τριών ζώων: της λεοπάρδαλης, του μεγάλου λευκού καρχαρία και του φιδιού Black Mamba.

Το NIKEiD θα προσφέρει πλήρη δυνατότητα προσαρμογής του Kobe VII System μέσα σε αυτή τη χρονιά, με πολλαπλούς τρόπους κατασκευής του συστήματος. Οι προαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής περιλαμβάνουν επιλογές για την εφαρμογή, για την αντικραδασμική προστασία και για τα χρώματα. Η πλήρης δυνατότητα προσαρμογής του Kobe VII System θα είναι διαθέσιμη στο NIKEiD.com.

Βρείτε εδώ περισσότερα νέα και ενημερώσεις https://www.facebook.com/NikeBasketballGreece ενώ επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμα στο http://nikeinc.com/nike-basketball.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags