Περιζήτητος σε όλη την μπασκετική Ευρώπη είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αν και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση που θα πάρει για να αποδεσμευτεί.

Ο Ισπανός φόργουορντ βρέθηκε αρχικά στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού ως αντί-Βεζένκοφ, μετά προστέθηκε στη λίστα του Παναθηναϊκού και πλέον τον θέλουν από... παντού, αφού στο παιχνίδι μπήκαν και οι Ερυθρός Αστέρας, Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο και Παρτιζάν.

 

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της "Live Sport", ο Μίροτιτς κάλεσε έναν παίκτη του Ολυμπιακού και τον ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Ερυθρόλευκων, αναγκάζοντάς τους να στραφούν αλλού για την ενίσχυση στη θέση "4".

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, καθώς στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο εκπρόσωπος του 32χρονου άσου ενημέρωσε και τους Πράσινους ότι δεν πρόκειται να επιλέξει ελληνική ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!