Facebook Pixel Χτίζει... όνειρα ο Αλεξανδρής
| 2012-01-31 23:37:00

Χτίζει... όνειρα ο Αλεξανδρής

Χτίζει... όνειρα ο Αλεξανδρής

Τα όποια ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν έχουν λυγίσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, που σε νίκες σαν αυτή επί της Βιλερμπάν τον κάνουν να «βλέπει» τον Άρη που θέλει να χτίσει.

«Περάσαμε δύσκολα από κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να έρθουν και δεν τα καταφέραμε. Σήμερα, παρόλες τις απουσίες, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα γι' αυτό που αγωνίζεται από την αρχή της χρονιάς. Όπως λέει κι ο Γιάννης Δαμιανίδης, είμαι ένας έντονα συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να πω πως είμαστε όλοι μία γροθιά, εγώ, οι συνεργάτες μου, το προσωπικό που είναι κοντά στους παίκτες. Σήμερα είχαμε 11 παίκτες στην ομάδα, οι 6 ήταν rookies κι οι 5 δείτε τι χρόνο συμμετοχής έχουν στην Α1 τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα απ' αυτή τη δουλειά, με αυτά τα υλικά χτίζονται τα όνειρα! Θέλουμε να δούμε τον Άρη ψηλά, υπάρχει μεγάλο background στον σύλλογο, αισθανόμαστε όλοι μας συγκινημένοι από την συμπαράσταση του κόσμου. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να κάνουμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας, γιατί οι δυσκολίες είναι αρκετά μεγάλες» είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Μείναμε λίγοι κι το αβαντάζ που είχαμε, που ήταν η δουλειά στις προπονήσεις, χάνεται. Η δυναμικότητα των προπονήσεων απέχει, παρόλα αυτά, τα παιδιά έκαναν μία καταπληκτική εμφάνιση, έβγαλαν πολύ μεγάλη ενέργεια και κάλυψαν τις απουσίες που είναι σημαντικές. Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς, έχουμε έναν αγώνα με τη Δράμα, στον οποίο πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση και θα πάμε τη Τρίτη να παίξουμε την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Αν κερδίσουμε, όλα είναι πιθανά. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα για να αντέξει».

Όσο για το θέμα με τον... λιποτάκτη Ντόμινικ Τζέιμς και τον πιθανό αντικαταστάτη του, κατέληξε: «Εμείς κάναμε κάποιες εισηγήσεις στον πρόεδρο. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, το ένα θέμα του Τζέιμς, που το σωματείο πρέπει να δικαιωθεί με οποιαδήποτε μορφή, είτε οικονομική είτε κάτι άλλο, ίσως μία "συγγνώμη". Τα θέματα τα διαχειρίζεται ο πρόεδρος, υπάρχει και μία δέσμευση απ' τη FIBA. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε μετεγγραφές, είναι ένα θέμα που το διαχειρίζεται ο πρόεδρος. Κάποια στιγμή ίσως αλλάξει και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες. Είμαστε αρκετά καλοί να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο, όμως, να παίξουμε δύο παιχνίδια τη βδομάδα, γιατί και τραυματισμοί βγαίνουν και δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες, αλλά η προσπάθεια γίνεται από όλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags