Facebook Pixel Μάγεψαν οι cheerleaders και το πράσινο λεωφορείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Μπάσκετ
| 2010-12-23 00:15:00

Μάγεψαν οι cheerleaders και το πράσινο λεωφορείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μάγεψαν οι cheerleaders και το πράσινο λεωφορείο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στην τελευταία αναμέτρηση των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Και πώς να μην πέρναγε άλλωστε αφού οι «πράσινοι» ήταν σαρωτικοί με αποτέλεσμα ο Ομπράντοβιτς να κάτσει ήσυχος και… αραχτός από ένα σημείο και μετά. Βέβαια στην κερκίδα μόνο ησυχία δεν επικρατούσε, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας επικεντρώθηκαν στο πρόσφατο… αντίο δύο μετόχων. Γι’ αυτό ανάρτησαν πανό και φώναζαν μήπως τους ακούσει κανείς στο γήπεδο του ποδοσφαίρου λίγο πιο δίπλα…

Από τον αγώνα με την Αρμάνι πάντως ξεχώρισαν οι απίστευτες cheerleaders. Τρομερά χορευτικά και σωματικά προσόντα. Όσοι βαρέθηκαν από τον αγώνα σίγουρα θα περίμεναν με ανυπομονησία τα time out.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ΚΑΕ επεφύλασσε μία έκπληξη για τους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα έξω από τη θύρα 2 του κλειστού βρισκόταν το PAO BUS, όπου παρευρέθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον Μάικ Μπατίστ. Περιττό να σας πούμε ότι έγινε χαμός, αφού βρέθηκαν πολύ φίλαθλοι οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν έστω μία φωτογραφία με τους αγαπημένους τους αθλητές.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags