Facebook Pixel "Θα το παλέψουμε"
| 2012-02-27 21:58:00

"Θα το παλέψουμε"

"Θα το παλέψουμε"

Iκανοποιημένος από την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με την ομάδα του να κλείνεις τις υποχρεώσεις της για το Euro Cup την Τρίτη κόντρα στην Ντόνετσκ.

«Την Τρίτη ολοκληρώνεται η ευρωπαϊκή μας παρουσία, που μας έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Πήραμε κάποια παιχνίδια, κέρδισαν τα παιδιά εμπειρίες, τηρουμένων των αναλογιών και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια η ευρωπαϊκή παρουσία είχε και ένα μεγάλο κόστος, γιατί σαν ρόστερ δεν είχαμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε και στα δύο παιχνίδια που είχαμε την εβδομάδα κι αυτό μας κόστισε. Όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο στο κομμάτι των ταξιδιών. Γιατί σε κάθε ταξίδι είχαμε δύο ξενύχτια. Και αυτό είχε αντίκτυπο στα παιχνίδια μας στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

 

Για το ματς με την Ντόνετσκ: «Ξεκινήσαμε με έναν σχεδιασμό στην αρχή της χρονιάς. Να γίνουμε όσο καλύτερη και ανταγωνιστικότερη ομάδα μπορούμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς η Ντόνετσκ κερδίζοντάς θα βγει πρώτη στον όμιλο μας. Έχει έρθει ήδη μία μέρα πιο μπροστά από την καθορισμένη μέρα. Έχει ένα πλήρες ρόστερ, έμπειρο προπονητή και θα μπει για να κερδίσει. Με αυτό το σκεπτικό θα μπούμε κι εμείς».

Και υπό διαφορετικές συνθήκες να γινόταν το παιχνίδι τα παιδιά θα έμπαιναν για να κερδίσουν. Αν δεν είχε φύγει ο Τζέιμς και είχαν έρθει κάποια άλλα αποτελέσματα αύριο ίσως να παίζαμε και την πρόκριση. Αυτό είναι κι ένα κίνητρο αλλά και με τα παιδιά που έχουμε συζητήσει έχουμε πει ότι τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Η εικόνα που θα δείξουμε στο τέλος είναι αυτή που θα μείνει στον κόσμο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τέλος για τον κόσμο ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις τον κόσμο σε μία τέτοια εποχή και ειδικά από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς. Εγώ έχω πάντα υπομονή για να φέρεις τον κόσμο πρέπει να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα. Δεν μπορώ να παρακαλάω κάθε φορά ελάτε- ελάτε, αλλά δεν έχω και παράπονο από τον κόσμο. Ο κόσμος εκτιμώντας την προσπάθεια σε πολύ κρίσιμες στιγμές μας υποστήριξε με θέρμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags