Facebook Pixel Ήταν και στο σχολείο τα παιδιά...
| 2012-03-14 20:06:00

Ήταν και στο σχολείο τα παιδιά...

Ήταν και στο σχολείο τα παιδιά...

Ο Νίκος Λινάρδος αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κολοσσό εξήγησε πως το Μαρούσι εμφανίστηκε στη Ρόδο με εννιά παίκτες λόγω... σχολικών υποχρεώσεων!

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά δύο ανθρώπους. Τον έναν εκ των δύο συνεργατών μου τον κ. Λινοξυλάκη, ο οποίος όλη την εβδομάδα κράτησε ουσιαστικά την ομάδα μόνος του, λόγω της δικής μου ίωσης. Να ευχαριστήσω επίσης τον Τάκη Μπακογεώργο, ο οποίος για πολλά χρόνια είναι προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων του Αμαρουσίου. Η συμβολή του είναι σημαντική, γιατί έρχονται παιδιά και απαρτίζουν την πρώτη ομάδα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Μακάρι λόγω μαθημάτων να έρχονταν κι άλλα 2-3 παιδιά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν απέναντι σε μία ομάδα που είναι πανέτοιμη. Πιστεύω ότι ο φίλος μου, ο Βασίλης πρέπει να φτάσει στην πιο ψηλή θέση, που του αξίζει. Ο Κολοσσός φέτος έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τις υπόλοιπες ομάδες, που διεκδικούν την τρίτη θέση και είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους ως αντιπάλους, γιατί πέρα από πολύ καλοί προπονητές, είναι και πολύ σπουδαίοι φίλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Βασίλη και στους ανθρώπους του Κολοσσού, για τη σπουδαία προσπάθεια που κάνουν» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags