Facebook Pixel Γυναίκες αθλητών που κάνουν... κουμάντο! (ΦΩΤΟ)
| 2012-04-12 22:00:00

Γυναίκες αθλητών που κάνουν... κουμάντο! (ΦΩΤΟ)

Γυναίκες αθλητών που κάνουν... κουμάντο! (ΦΩΤΟ)

Οι διάσημοι αθλητές έχουν και τις δικές τους στενοχώριες. Το να είσαι σπουδαίος στα γήπεδα δε σημαίνει ότι σ’ ότι κι αν κάνεις τα καταφέρνεις το ίδιο καλά. Όπως για παράδειγμα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Για να ακριβολογούμε, αναφερόμαστε στους αθλητές εκείνους που ενώ στα γήπεδα είναι ηγέτες, στο σπίτι τους τα «αφεντικά» είναι οι γυναίκες τους…

Ο Tom Brady μπορεί να είναι σκληρός μέσα στα γήπεδα και το… ξύλο να είναι σε καθημερινή βάση μέσα στο πρόγραμμά του, αλλά όταν πηγαίνει σπίτι όλα αλλάζουν κι εκεί κάνει κουμάντο η σύζυγός του. Η διάσημη Βραζιλιάνα Gisele είναι το αναμφισβήτητα το αφεντικό της σχέσης…

Στην περίπτωση του Doug Cristie τα πράγματα ξεφεύγουν από το σπίτι και πάνε σ’ άλλο επίπεδο. Η σύζυγός του Jackie του έχει φορέσει κυριολεκτικά τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και τον έκανε μέχρι και παραγωγό πορνό ταινιών!

Ο Kris Benson έχει επιτρέψει στη σύζυγό του να ανακατεύεται και στην καριέρα του. Αυτή άλλωστε ήταν που προκάλεσε την ανταλλαγή του στη Νέα Υόρκη. Αυτό πάντως που έχει μείνει για την πρώην στρίπερ είναι μια δήλωση που είχε κάνει όταν τη ρώτησαν πριν χρόνια τι θα έκανε αν μάθαινε ότι ο σύζυγός της την είχε απατούσε: «Θα πήγαινα με όλη την ομάδα των Μετς»!

Η Mash αφήνει τον Andrei Kirilenko να κοιμάται με μια άλλη γυναίκα μια φορά το χρόνο! Όλες τις άλλες μέρες όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή αποφασίζει για τα πάντα στην οικογένεια. Γι’ αυτό άλλωστε και του ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να ξεφεύγει εν γνώση της μια φορά κάθε χρόνο.

H Michelle Damon έχει πολλές ιστορίες να την ακολουθούν. Η σύζυγός του διάσημου αθλητή του μπέιζμπολ Johnny Damon ήταν μαζί του όταν αυτός ήταν παντρεμένος. Λέγεται ότι έχει προσπαθήσει να κάνει καυγά με άλλες συζύγου της ομάδας της Βοστώνη και τελικά λέγεται ότι αυτή του είπε να μη δεχθεί την πρόταση από το Ντιτρόιτ γιατί δεν είναι κοσμοπολίτικο.

Ο Lamar Odom έχει χάσει τον προσανατολισμό του κι έχει μπει για τα καλά στο… βρακί των Καρντάσιαν. Η λύση του συμβολαίου του με τους Μάβερικς ήταν κάτι το αναμενόμενο για τον πρώην Λέικερς που έχει χάσει τον προσανατολισμό του και ασχολείται περισσότερο με το ριάλιτι της γυναίκας του.

Ο Jose Tabata είναι ένας 23άχρονος outfielder των Pittsburgh Pirates αλλά αυτά που έχει ζήσει τον έχουν μεγαλώσει πολύ! Η σύζυγός του το 2009 του είπε πως ήταν έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν κι έκλεψε ένα μωρό από μανάβικο! Η Amalia Pereira πέρασε τρία χρόνια στη φυλακή γι’ αυτό…

ΠΗΓΗ: Superbasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags