Facebook Pixel «Συμπαγείς και… τυχεροί»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-16 20:12:00

«Συμπαγείς και… τυχεροί»

«Συμπαγείς και… τυχεροί»

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρέπει να είναι συμπαγής στην άμυνα και να έχει τύχη.

Αυτό είπε μέσες-άκρες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την παραμονή του αγώνα με τους Ρώσους, τονίζοντας πως «αν δεν περάσουμε, δεν θα είναι αποτυχία».

«Οποιαδήποτε ομάδα τώρα είναι δύσκολη. Ολες είναι δυνατές από τη στιγμή που βρίσκονται σε αυτή τη φάση. Εχει κάποια προβλήματα, αλλά έχει τις λύσεις και δε λέει κάτι ότι είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Ευελπιστούμε να είμαστε καλά», είπε ο «Σάλπι» στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το πόσο μπορούν να επηρεάσουν οι συνεχόμενες ήττες: "Δε γυρίζουμε πίσω για να μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Είναι πρόκληση και είμαστε αισιόδοξοι. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν περάσουμε. Δε θα ήμαστε μόνο με κάποιο αποτέλεσμα ευχαριστημένοι. Πρέπει να είμαστε καλοί και στα δύο παιχνίδια. Θα παλέψουμε και ελπίζουμε να πάμε ολα καλά. Αν δεν περάσουμε δεν είναι αποτυχία, αλλά δεν το σκεφτόμαστε".

Για το αν μοιάζουν τα παιχνίδια με αυτά της Φενέρ: "Οταν υπάρχουν μεγάλα μπάτζετ υπάρχουν και καλοί παίκτες. Εχουμε δείξει στην Ευρώπη ότι δεν περνάει πάντα το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι η αφέλεια των ομάδων αυτών δε θα την έχει ηΤΣΣΚΑ".

Για το πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι: "Είτε κερδίζαμε ειτε όχι στο Ζάγκρεμπ, δε θα θεωρούσα ότι η πορεία στην Ευρώπη δεν ήταν καλή. Το άγχος είναι σε φυσιολογικά πλαίσια. Θα προσπαθήσουμε να το χαρούμε. Αν περάσουμε θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία φέτος. Δεν υπερεκτιμούμε τη ΤΣΣΚΑ, ξέρουμε όμως ποια είναι".

Για το τι χρειάζεται αύριο ο ΠΑΟΚ: "Προσπαθούμε να εκτελέσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις οδηγίες. Αυτό που κάνουμε φέτος και πρέπει να προσέχουμε στην Ευρώπη, είναι να είμαστε συμπαγείς. Αν το καταφέρουμε αυτό έχουμε την ποιότητα στην επίθεση. Για να πάρεις την πρόκριση πρέπει να είσαι σε καλή μέρα και να έχεις και την τύχη".

Για τις πιθανότητες της πρόκρισης: "Δε θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Εχουμε αποδείξει ότι δεν περνούν το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε άλλη μία φορά. Δε θέλω να μιλήσω για φαβορί".

Πηγή: paok24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags