Facebook Pixel Προσέχουν για να έχουν!
| 2010-12-24 21:35:00

Προσέχουν για να έχουν!

Προσέχουν για να έχουν!

Οι φήμες για επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ναφτί συνεχίζονται, όμως οι άνθρωποι του Άρη βρήκαν την λύση για να μην έχουν και άλλον ένα… Βιτόλο αντίπαλο.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Τυνήσιος χαφ μετά την επιστροφή του από τις διακοπές των Χριστουγέννων θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο ταλαντούχος χαφ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Κούπερ και για αυτό θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, ήδη έκαναν την εμφάνισή τους και δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με κάποιες φήμες βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε από κοντά το ματς του «Δικεφάλου» με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τους «κίτρινους» το διέψευσε κατηγορηματικά και επέμενε πως βρίσκεται στην Γαλλία. Οι «κίτρινοι» πάντως για να είναι σίγουροι πως ο Ναφτί δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, έχουν αποφασίσει να υπογράψουν ένα προσύμφωνο μαζί του, σύμφωνα με το οποίο για να συνεχίσει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ θα πρέπει ο Άρης να πάρει 500.000 ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Κάμπορα το καλοκαίρι, όταν και πάλι είχαν φουντώσει οι φήμες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags