Facebook Pixel «Φλερτάρει» με Ιταλία ο Κυργιάκος
| 2011-02-17 23:00:00

«Φλερτάρει» με Ιταλία ο Κυργιάκος

«Φλερτάρει» με Ιταλία ο Κυργιάκος

Με μια καλή πρόταση από ιταλική ομάδα ο Σωτήρης Κυργιάκος δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

«Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά υπάρχει πρόβλεψη αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο αν συμπληρωθούν 22 συμμετοχές (σ.σ. ο Κυργιάκος "έπιασε" αυτό το όριο). Παρ' όλα αυτά, ο Σωτήρης θα ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ αν υπάρχει μια καλή ιταλική ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αντώνης Αποστολόπουλος στο Calciomercatoweb.

Αναφορικά με το αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον της Γιουβέντους ή κάποιων άλλων ιταλικών ομάδων: «Για τη Γιουβέντους; Μπορώ να πω μόνο ότι αυτά είναι φήμες. Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια είχαμε επαφές με την Τζένοα. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο είχα μιλήσει με τέσσερις-πέντε ιταλικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά η αγορά του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, ειδικά για αμυντικούς. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά οι ομάδες είναι από τη μέση του πίνακα και πάνω.

Ο Κυργιάκος κοιτάει μόνο υψηλού επιπέδου ομάδες. Όχι απαραίτητα βαθμολογικά αλλά και ως ειδικό βάρος. Κάτα τη γνώμη μου, αν φύγει από τη Λίβερπουλ, θα το κάνει για την Ιταλία ή για να επιστρέψει στη Γερμανία», κατέληξε ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο Κυργιάκος ψάχνεται για αλλαγή περιβάλλοντος...

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags