Facebook Pixel «Άρχοντας» Κόκκαλης!
| 2010-12-25 15:33:00

«Άρχοντας» Κόκκαλης!

«Άρχοντας» Κόκκαλης!

O... Χριστουγεννιάτικος Νίκος Αλέφαντος μιλάει για ακόμη μία φορά με κολακευτικά λόγια για τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ δίνει συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

• «Πρώτα απ’ όλα, Χρόνια Πολλά στους αναγνώστες μας και τα στελέχη του σάιτ, υγεία και χαρά εύχομαι. Υγεία πάνω απ’ όλα, και τα οικονομικά θα τα παλέψουμε - όσο μπορούμε. Δύσκολες μέρες, κουράγιο, και ο Θεός βοηθός. Εγώ πιστεύω στον Θεό και στους Αγίους, έχω προστάτη τον Άγιο Νικόλαο, τον Άγιο Γεώργιο και την Παναγία.

• Αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό, κάνουν ακόμα μεγαλύτερο στα μάτια μου τον Κόκκαλη. Ο άρχοντας όχι μόνο έφερε 12 πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό, αλλά έδωσε την ομάδα μας και σε άξια χέρια. Μπράβο του που έδωσε τα χέρια με τον Μαρινάκη και μεταβιβάστηκε ομαλά το σωματείο σε έναν επίσης στιβαρό Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης οδηγεί το σκάφος πολύ καλά, με καλές μεταγραφές και με καλό προπονητή παρά τις όποιες αδυναμίες στο κοουτσάρισμα. Έχω πει και το ξαναλέω ότι σε σχέση με άλλους προπονητές που είχαμε πέρσι, ο Βαλβέρδε είναι κλάσεις ανώτερος.

• Οι άλλες ομάδες είναι μια απογοήτευση στο πρωτάθλημα. Όταν βλέπεις τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων να είναι 8 βαθμούς πάνω από την 3η ομάδα, τι να πεις!

• Η 3η ομάδα στο πρωτάθλημα απέχει μόλις 8 βαθμούς από τη θέση του υποβιβασμού! Αυτό δείχνει ότι όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο ζουμί πάνω κάτω, ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πιο δυνατή ομάδα.

• Ο Παναθηναϊκός περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έλεγα ότι έχει ένα απ’ τα χειρότερα υλικά όλων των εποχών, δεν το έλεγα από εμπάθεια, εγώ είμαι εδώ για να λέω αλήθειες.• Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τα χάλια του Παναθηναϊκού, πρέπει να έχει από τώρα προσανατολισμό να ενισχύσει την ομάδα του τον Γενάρη ή το καλοκαίρι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να γίνεται η ανίχνευση των στόχων. Τι θέλει κατ’ εμέ; Μία σεντερφοράρα γρήγορη για Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει πάταγο με τον Μιραλάς μαζί. Mία χαφάρα επιτελική να βάζει και κανένα γκολ, γιατί ο Ιμπαγάσα μεγάλωσε και δεν φτάνει μόνος του. Δεν γίνεται να μην έχεις χαφ απ’ τον άξονα να σκοράρει. Και μία ανασταλτική χαφάρα σίφουνα σε στιλ Καρεμπέ. Διότι μην ακούω για σπουδαία εμφάνιση Ουρτάδο στη Λάρισα. Απλώς στα άλλα ματς περπάταγε, ενώ σε αυτό έκανε βάδην! Ήταν απλώς καλύτερος απ’ τα άλλα του ματς. Δεν είναι δίδυμο οι Ντουντού-Ουρτάδο για Τσάμπιονς Λιγκ.

• Αν πάρεις αυτούς τους 3 καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις, θα ανεβούν και όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Θα δεις έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, θα δεις μια υπερηχητική ομάδα που θα στέκεται περίφημα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags