Facebook Pixel Ο Βούρος απαντάει στην Ερασιτεχνική
| 2012-06-21 16:49:00

Ο Βούρος απαντάει στην Ερασιτεχνική

Ο Βούρος απαντάει στην Ερασιτεχνική

Στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ περί παιχνιδιών στην πλάτη της Ένωσης απάντησε ο Γιάννης Βούρος με αφορμή ότι το σωματείο δεν είχε προσκληθεί στο ραντεβού με τους εκπροσώπους της κινέζικης εταιρείας για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Μίλησα σε μία και μοναδική συνέντευξη που έδωσα για οτιδήποτε αφορά το φλέγον θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Πιστός σε αυτή την πάγια τακτική μου δε θα μιλήσω και σήμερα.

Επαναλαμβάνω, το νόμο που υποσχέθηκα να φέρω στη Βουλή τον έφερα χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και η ψήφισή του είναι γεγονός.

Ξεπερνώντας μάλιστα την υπόσχεσή μου ανακοίνωσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στην Ερασιτεχνική την ύπαρξη ενδιαφέροντος σοβαρών επενδυτών – κατασκευαστών και αποσύρθηκα διακριτικά.

Τα υπόλοιπα περί σύστασης ομάδων και παιχνιδιών στην πλάτη της ΑΕΚ είναι αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας κάποιων που επιμένουν να βλέπουν καχύποπτα εχθρούς παντού. (Το ποιος έφερε την ΑΕΚ στο σημερινό αδιέξοδο είναι γνωστό σε όλους).

Εν κατά κλείδι, δεν ήμουν σήμερα παρών σε κανένα κρυφό ραντεβού και δεν κινήθηκα ποτέ στη ζωή μου στο παρασκήνιο. Αντίθετα επέλεξα να μάχομαι χρόνια τώρα μόνιμα στο προσκήνιο, μόνιμα εκτεθειμένος, πάντοτε ανιδιοτελώς και πάντοτε με προσωπικό κόστος.
Γιάννης Βούρος
Πρόεδρος «ΘΕΜΕΛΙΟ 21»

ΥΓ 1 : Δυστυχώς σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες επιβεβαιώνεται η άποψή μου πως εχθρός της ΑΕΚ είναι η ίδια η ΑΕΚ.

ΥΓ 2 : Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι δεν υπάρχει περίπτωση να με κάνουν να μετανιώσω, που με τις όποιες δυνάμεις μου, προσπάθησα να βοηθήσω στην επίλυση μέρους των προβλημάτων της ΑΕΚ", αναφέρει το δελτίο Τύπου του πολιτικού του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags