Facebook Pixel Παιχνίδια ...σουηδικά, ψυχρά και ψυχροπολεμικά!
| 2012-06-21 19:30:00

Παιχνίδια ...σουηδικά, ψυχρά και ψυχροπολεμικά!

Παιχνίδια ...σουηδικά, ψυχρά και ψυχροπολεμικά!

Τελειωμένος θεωρείται από πολλούς στην πιάτσα ο Μέλμπεργκ για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όλο και κρατάνε καμιά "πισινή", για το ενδεχόμενο ανατροπής δεδομένων. Η κατάσταση, πάντως, παραμένει... σουηδική.

Ψυχρή, δηλαδή, ανάμεσα στις δυο πλευρές. Και δεν φαίνεται κιόλας να ηρεμεί το πράμα, με το διαζύγιο να μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, καθώς στον Ολυμπιακό ...τα έχουν πάρει με τη στάση του Μέλμπεργκ και την αναβλητικότητά του. Μέχρι χθες το βράδυ, τουλάχιστον, αυτό φαινόταν. Μετά κάτι ειπώθηκε για τηλεφώνημα από την πλευρά του Σουηδού και υποτίθεται ότι έπεσαν... γέφυρες. Σήμερα, όμως, ήρθε ερυθρόλευκη διάψευση, που ουσιαστικά άδειαζε τον ποδοσφαιριστή.

Ζόρικα τα πράγματα. Κι εδώ, βέβαια, δεν γίνεται ένας παίκτης που όλοι τον λένε παικταρά, "βράχο" και γνήσιο επαγγελματία για χρόνια, να μετατραπεί ξαφνικά σε παλιόπαιδο επειδή κάνει ή δεν κάνει κόνξες για το συμβόλαιό του.

Τι γίνεται με τον Μέλμπεργκ, λοιπόν; Η κλάση του αναμφισβήτητη, όμως και τα λεφτά πολλά! Ειδικά για την ηλικία του. Και μπορεί στο Euro να έβγαλε μάτια, αλλά μην ξεχνάμε πως του χρόνου θα πατάει στα 36...

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει το πρόβλημα με τον Αβραάμ, άρα είναι υποχρεωμένος να εξετάσει αξιόπιστες λύσεις, συνυπολογίζοντας και πιθανό διαζύγιο με τον Μέλμπεργκ.

Εκείνο, πάντως, που θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, μιας και μιλάμε για ...ψυχροπολεμικές τακτικές, είναι μήπως η σκληρή στάση που βγάζει προς τα έξω ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες, είναι απλώς ένα παιχνίδι τακτικής, για να πάρει επιτέλους ο Μέλμπεργκ τις αποφάσεις του και να δουν οι άνθρωποι τι θα κάνουν μετά. Να ψάξουν για σέντερ μπακ ή να μην ψάξουν. Κι αν ναι, για ...πόσους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags