Facebook Pixel Επαφή... μέσω τρίτων!
| 2010-12-25 22:19:00

Επαφή... μέσω τρίτων!

Επαφή... μέσω τρίτων!

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κλεμέντ Σαντόμ αποκάλυψε ο μάντζέρ του, ο οποίος όμως τόνισε πως έχει μιλήσει με κάποιον… τρίτο και όχι απευθείας με την ομάδα. 

Η γαλλική αγορά είναι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, το σκάουτ έχει φέρει πολλά ονόματα στη μεταγραφική λίστα και ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι και ο Κλεμέντ Σαντόμ. Όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.grπριν από λίγες ημέρες, τον μέσο της Παρί τον είχε παρακολουθήσει ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και είχε μείνει ικανοποιημένος.

Ο Σαντόμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο μάνατζέρ του Σεντρίκ Κουρμπίς μιλώντας στο gazzetta.grμίλησε για τη συνομιλία με… τρίτο πρόσωπο και την επιθυμία του παίκτη να παίξει στον Ολυμπιακό «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μιλήσει απευθείας με κάποιον άνθρωπο του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει επικοινωνήσει μαζί μου άνθρωπος για λογαριασμό μεγάλης ομάδας από την Ελλάδα και μου εξέφρασε το ενδιαφέρον», ήταν το αρχικό σχόλιο και πρόσθεσε: «Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, οπότε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις.

O Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, με διαρκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και υψηλούς στόχους. Φυσικά και θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τον Σαντόμ, εφόσον υπάρξει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό».


Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags