Facebook Pixel Τα έσπασε ο... MVP ξενύχτης
| 2010-12-25 23:00:00

Τα έσπασε ο... MVP ξενύχτης

Τα έσπασε ο... MVP ξενύχτης

Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας!

Ο Αργεντινός μετά τα όσα άκουσε την προηγούμενη εβδομάδα περί εξόδων και νυχτοπερπατημάτων του, "απάντησε" μέσα στο γήπεδο οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, οι οποίες επιτρέπουν στους ερυθρόλευκους να κάνουν... καλές γιορτές, να προβάλλουν ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και να βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων στη Λάρισα και κορυφαίος αλλά και σκόρερ στην Τρίπολη και ο ίδιος λέει: "Τα όσα γράφτηκαν για μένα και είχαν σαν αποτέλεσμα να χαλάσουν την εικόνα μου στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, είναι ανήθικα. Εγώ μιλάω μέσα στο γήπεδο και δεν δέχομαι υποδείξεις από κανέναν. Γιατί δεν βγαίνουν τώρα αυτοί που με κατέκριναν επειδή διασκέδασα ένα βράδυ και ενώ την επομένη είχαμε ρεπό να παραδεχτούν ότι ήταν λάθος τους;", αναρωτιόταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αργεντινός ο οποίος αποθεώθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο διασκέδασε.

"Παίζε όπως παίζεις παικταρά και μη σε νοιάζει τίποτα. Είσαι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και εσύ θα μας οδηγήσεις στο νταμπλ", του έλεγαν φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο διασκέδασης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags