Facebook Pixel "Πρότυπο μου ο Λύμπε"
| 2012-07-07 16:55:00

"Πρότυπο μου ο Λύμπε"

"Πρότυπο μου ο Λύμπε"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι το ποδοσφαιρικό πρότυπο του Θωμά Τσίτα, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του για την ΑΕΚ και τους στόχους που θέλει να πετύχει με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Θωμάς Τσίτας παραχώρησε συνέντευξη στο aek-live.gr όπου αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ΑΕΚ, τους στόχους που έχει θέσει στη ζωή του, τα πρότυπά του, ενώ αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Αποσπασματικά η συνέντευξη στο aek-live.gr:

Τι ένιωσες όταν έκανε πρόταση η ΑΕΚ ;

«Ένιωσα πολύ όμορφα. Η πρόταση ήταν από μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ήταν στοίχημα για τον εαυτό μου να φορέσω τη φανέλα της».

Ποια αίσθηση σου δημιούργησε η πρώτη φορά που αγωνίστηκες με τη φανέλα της ΑΕΚ μπροστά στους οπαδούς μας;

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να φοράω την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Οποιοσδήποτε παίχτης θα ήθελε να ζήσει αυτήν την μαγική στιγμή».

Πως αισθάνεσαι στο τέλος κάθε αγώνα, μετά από νίκη ή ήττα;

«Μετά από κάθε νίκη αισθάνομαι πολύ όμορφα! Πάντα όμως θέλω το κάτι παραπάνω. Δεν συμβιβάζομαι εύκολα. Για να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο πρέπει να προοδεύεις και να βελτιώνεσαι συνεχώς. Στην ήττα τα συναισθήματα αντιστρέφονται».

Ποια είναι η ομορφότερη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα ως αθλητής;

«Σίγουρα το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της ΑΕΚ (κόντρα στην Κέρκυρα), αλλά και το γκολ που πέτυχα με την Εθνική νέων κόντρα στη Γαλλία».

Αθλητής ή φοιτητής; Τι είναι πιο σημαντικό για σένα και γιατί;

«Από μικρός είχα όνειρο να παίξω ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως ότι η γνώση βοηθάει όλους τους τομείς της ζωής μας. Επέλεξα να σπουδάσω οικονομικά. Αν και για εμένα το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή». Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags