Facebook Pixel Νέα ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
| 2012-07-11 20:47:00

Νέα ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Νέα ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Οι σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού απέκτησαν ένα ακόμα μέλος στην Κύπρο αφού η ακαδημία "Kids Soccer School Ξυλοφάγου" εντάχθηκε στο δίκτυό της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ακαδημία KIDS SOCCER SCHOOL ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ από τις ελεύθερες περιοχές Αμμοχώστου είναι το καινούργιο επίσημο μέλος των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι οποίες απαριθμούν πέραν των 60 σχολών σε όλο τον κόσμο σε Ελλάδα, Κύπρο, Η.Π.Α., Αυστραλία, Αίγυπτο και Ισραήλ και περισσότερους από 6.000 αθλητές ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Ο Διευθυντής των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Βασίλης Αργυρίου φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο κλείσιμο της συμφωνίας, αφού είχε συναντηθεί προσωπικά με τους ιδιοκτήτες της ακαδημίας KIDS SOCCER ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ Κύπρο Πίτσιλλο και Ανδρέα Κάτζιη κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Κύπρο το Μάρτιο που μας πέρασε αναλύοντας τους το πλάνο, τους στόχους και τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών.

Τελικά η ακαδημία από τη Ξυλοφάγου είπε το τελικό ΟΚ και ήδη έχει κυκλοφορήσει το Παναθηναϊκό της flyer σαν το καινούργιο μέλος της οικογένειας των ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ".

ΠΗΓΗ: Football-academies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags