Facebook Pixel Ζητάει τον λόγο η Ερασιτεχνική από την ΠΑΕ ΑΕΚ
| 2012-07-13 16:50:00

Ζητάει τον λόγο η Ερασιτεχνική από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ζητάει τον λόγο η Ερασιτεχνική από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Tην άμεση σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την ενημέρωση για τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ ζήτησε σε επιστολή της προς την ΠΑΕ η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

 Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη στην ΠΑΕ:

Προς την Αθήνα, 13/07/2012 ΠΑΕ-ΑΕΚ ΒΤ/ικ Υπόψη Προέδρου και Δ.Σ. Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι, Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των φιλάθλων μας και των μελών μας αλλά εκφράζοντας συγχρόνως και την δική μας αγωνία και τον προβληματισμό για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην αγαπημένη μας ομάδα, επιθυμούμε άμεση σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. με τα εξής θέματα προς συζήτηση.

1. Ενημέρωση για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 και ποιος είναι.

2. Ενημέρωση για τον οικονομικό προγραμματισμό προκειμένου η ΠΑΕ να εξασφαλίσει την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα το συντομότερο δυνατόν.

3. Ενημέρωση για την πληρωμή του άρθρου 44 και απάντηση στο ερώτημα, γιατί ενώ υπάρχουν έσοδα από τις πωλήσεις παικτών και καρτών διαρκείας δεν διατίθενται στην αποπληρωμή αυτού ή μέρους του.

4. Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες προθεσμίες και ποιες είναι αυτές, σχετικά με τις οικονομικές ρυθμίσεις οι οποίες εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Αναμένουμε απάντησή σας,

Για το Δ.Σ. Α.Ε.Κ.

Ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδημητρίου

Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Τόγελος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags