Facebook Pixel «Ονειρεμένο ταξίδι…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-25 01:23:00

«Ονειρεμένο ταξίδι…»

«Ονειρεμένο ταξίδι…»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Άρη από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ικανοποιημένος από την πορεία των «κιτρίνων» εμφανίστηκε ο Σάκης Πρίττας μετά την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.
 

«Οπωσδήποτε ο Αρης μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Εγιναν πολλά λάθη στην αρχή και σε αυτό το επίπεδο οι αντίπαλοι δεν συγχωρούν τα λάθη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο 10λεπτο, με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας και να αργήσουμε να βρούμε ρυθμό για να ισορροπήσουμε τον αγώνα», τόνισε αρχικά ο άσος του Άρη.

Και πρόσθεσε: «Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς και ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις 2 γκολ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Μάντσεστερ Σίτι που ξέρουμε την αξία της. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα».

Για τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας επεσήμανε: «Ηταν μια καλή πορεία, ήμασταν σε έναν όμιλο με πολύ μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Περάσαμε αρχικά στους ομίλους και μετά στους ‘32’, γεμίσαμε εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες για τους νεότερους παίκτες που θα τους είναι χρήσιμες. Ο κόσμος έζησε ένα ταξίδι ονειρεμένο που δυστυχώς σταμάτησε εδώ. Κρατάμε τις εμπειρίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags