Facebook Pixel Δύο υπο δοκιμή Βραζιλιάνοι στο εφηβικό της ΑΕΚ!
| 2012-08-23 20:30:00

Δύο υπο δοκιμή Βραζιλιάνοι στο εφηβικό της ΑΕΚ!

Δύο υπο δοκιμή Βραζιλιάνοι στο εφηβικό της ΑΕΚ!

Συνεχιζεται με αυξημένους ρυθμούς η προετοιμασία της Κ17 της ΑΕΚ, στην οποία έχουν προστεθεί και δύο νεαροί βραζιλιάνοι οι οποίοι πέρνανε καθημερινά απο το μικροσκόπιο του Τεχνικού της ΑΕΚ, Χάρη Κοπιτσή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δείξει θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής και αγωνίστηκαν μάλιστα και στο φιλικό αγώνα που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι εναντίον του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η τελική απόφαση προς το παρόν δεν έχει παρθεί για την παραμονή η όχι των δύο παικτών, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Sports-Academies.gr δύσκολα θα προχωρήσουν οι Ενωσίτες στην απόκτηση τους.

Τώρα ως αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χάρης Κοπιτσής δεν έμεινε ευχαριστημένος απο την απόδοση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, παρ' όλα αυτά είναι αρκετά αισιόδοξος για την συνέχεια καθώς το τέστ με τους ερυθρόλευκους ήταν το πρώτο τους παιχνίδι ουσιαστικά για την νέα χρονιά μετά απο μία επίπονη και δύσκολη προετοιμασία και κατά δεύτερον γνωρίζει πως έχει καλό υλικό και θέλει το χρόνο του για να ''ρολάρει''

ΠΗΓΗ: Sports-academies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags