Facebook Pixel Στο Ίλιον η μεγάλη του Άγιαξ Σχολή...
| 2012-08-23 17:59:00

Στο Ίλιον η μεγάλη του Άγιαξ Σχολή...

Στο Ίλιον η μεγάλη του Άγιαξ Σχολή...

Ο Αθλητικός Όμιλος ΙΛΙΟΥ επισημοποίησε την συνεργασία του με τον AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY, καθώς έπεσαν και οι υπογραφές.

H μεγάλη του AJAX σχολή ποδοσφαίρου θα βρίσκεται στα δυτικά προάστια και ειδικότερα στο ΙΛΙΟΝ χάρη στον πρόεδρο του Α.Ο. ΙΛΙΟΥ κον ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΗ ο οποίος υπέγραψε την συνεργασία με τον πρόεδρο του AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY.

Το όραμα του προέδρου του Α.Ο.ΙΛΙΟΥ κου ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΗ αλλά και του τεχνικού διευθυντή του Α.Ο.ΙΛΙΟΥ κου ΣΓΟΥΡΟΥ ΦΩΤΗ για αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής μέσω της φιλοσοφίας και της γνώσης των Ολλανδών αρχιτεκτόνων του ποδοσφαίρου έγινε πραγματικότητα.

Ο βασικός κανόνας για έναν παίχτη δεν είναι απλά να μάθει να έχει την σωστή θέση στο γήπεδο αλλά να μπορεί να αναπτύξει το αίσθημα της ομαδικότητας.

Αυτά τα πραγματα πρέπει να διδαχθούν σε νεαρή ηλικία. Ο τρόπος που το παιδί σέβεται τον προπονητή του , ο τρόπος που σέβεται τους συμπαίχτες του και ειδικότερα ο τροπος που σέβεται τη φύση του αθλήματος είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του AJAX και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης στις ακαδημίες AJAX HELLAS.

Oι προπονητές του AJAX ΙΛΙΟΥ (Α.Ο. ΙΛΙΟΥ) κατέχουν διπλώματα UEFA και θα λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ κατά την διάρκεια της συνεργασιας.

Με την σειρά τους οι ολλανδοί προπονητές θα βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ για την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.

Στο ΙΛΙΟΝ οι προπονήσεις των ακαδημιών θα γίνονται σε δυο γήπεδα με τεχνικό χλοοτάπητα.

Αυτήν τη στιγμή στις ακαδημίες του Α.Ο.ΙΛΙΟΥ (AJAX ΙΛΙΟΥ) λειτουργούν 4 τμήματα(pro junior U-9 , junior U-11, παμπαίδες U-13 , παίδες U-15).

ΠΗΓΗ: Sports-academies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags