Facebook Pixel Τραγικός ο «εκλεκτός» του!
| 2012-09-04 20:53:00

Τραγικός ο «εκλεκτός» του!

Τραγικός ο «εκλεκτός» του!

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε τα πάντα το καλοκαίρι για να πάρει η ΑΕΚ τον Φουρτάδο από την Παναχαϊκή, ωστόσο τώρα τον χαρακτηρίζει «τραγικό» και δηλώνει πως αυτός ο παίκτης την δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να παίξει ούτε στην δεύτερη ομάδα!

Μετά το φιλικό 1-1 με τον Ιωνικό, ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε: «Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν και ο Φουρτάδο τραγικός. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα κάνω. Είναι επιλογή μου που ήρθε, γι' αυτό το λέω εγώ. Έτσι όπως είναι δεν μπορεί να παίξει ούτε στη Β' ομάδα. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αλλά σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου πρέπει να παίξει με δύναμη και με διάθεση»

Ο Βλάχος είναι εμφανές πως έχει πλέον απελπιστεί γενικότερα με την επιθετική ένδεια της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα με την κατάσταση του Φουρτάδο, του επιθετικού που ζήτησε από την διοίκηση γιατί πίστευε πως θα τον βοηθούσε πάρα πολύ. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς εξυπηρετεί...

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν πάντως για τον Φουρτάδο. Τα σκληρά λόγια του προπονητή του είτε που θα τον... ξυπνήσουν και θα προσπαθήσει για να παίξει καλύτερα στο μέλ.λον είτε που θα τον... τελειώσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags