10/09/12 - 18:28

Νέα εποχή με Βρύζα... αρχηγό!

Νέα εποχή με Βρύζα... αρχηγό!
36.944views

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα στον ορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της διοίκησης και να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ. Παράλληλα, προχώρησε τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου, την οποία σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφώσει στο μυαλό του. Πώς διαμορφώνεται αυτή; Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει στο στενό κύκλο του την επιθυμία να οριστεί μία ακόμη διοίκηση Πρωτοδικείου, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόεδρος θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ο λόγος που δεν θέλει να πάει ακόμη σε αιρετή έχει να κάνει με το θέμα της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει ακόμη διευθετηθεί. Δίπλα στον νυν πρόεδρο, θα υπάρχουν νέα στελέχη, αφού πρόθεση του Σαββίδη είναι να προχωρήσει σε αλλαγές. Το αν ένα ή και παραπάνω στελέχη του νυν δ.σ. παραμείνουν στη νέα διοίκηση (πλην βέβαια του Κοντάρεφ που είναι στενός συνεργάτης του Σαββίδης) αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφτεται όλη η διοίκηση να αποτελείται από έμμισθα μέλη. Στόχος είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πορευτεί μ' αυτό το σχήμα για τους επόμενους μήνες μέχρι να επιτευχθεί οριστική λύση στο ζήτημα των χρεών. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες παραιτήσεις ζητήθηκαν και από τα μέλη του δ.σ.

Πηγή: Olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ