Facebook Pixel Δύσκολα οι Ισπανοί, εύκολα Ρουμάνοι και Ρώσοι
| 2012-09-11 22:37:00

Δύσκολα οι Ισπανοί, εύκολα Ρουμάνοι και Ρώσοι

Δύσκολα οι Ισπανοί, εύκολα Ρουμάνοι και Ρώσοι

Στο 86` "λυτρώθηκε" η πρωταθλήτρια κόσμου κι Ευρώπης Ισπανία, στο πρώτο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας 1-0 της Γεωργίας εκτός έδρας. Καταιγιστική η Ρωσία στο Ισραήλ με 4άρα, γκολ ο Λαζάρ στο 4-0 επί της Ανδόρας.

9ος όμιλος

Ο Φάμπρεγας πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη Γεωργία κι έβγαλε την ασίστ για το Ρομπέρτο Σολδάδο και ο επιθετικός της Βαλένθια σκόραρε στο 86'. Είχε προηγηθεί ένα μονόπλευρο ματς, όπου οι Ισπανοί κυριάρχησαν κατά κράτος, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Τιμούρ Κετσμπάγια, Γκέοργκε Λόρια, βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα, κρατώντας το μηδέν για 73 λεπτά. Ο τραυματισμός του, όμως, έφερε στο ματς τον Ρόιν Κβασχβάτζε, ο οποίος δεν κατάφερε να αποτρέψει την 6η σερί εκτός έδρας νίκη των Ισπανών σε προκριματικά Μουντιάλ.

6ος όμιλος

Η Ρωσία παραμένει επιβλητική σε αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής επί Φάμπιο Καπέλο και αυτήν τη φορά διέλυσε το Ισραήλ μέσα στο Ραμάτ Γκαν με 4-0. Ο Αλεξάντερ Κερζακόφ έσπασε την... κατάρα που τον εμπόδιζε να χριστεί σκόρερ παρά τις πάμπολλες ευκαιρίες και σημείωσε 2 τέρματα, συνεπικουρούμενος από τον Βίκτορ Φαϊζούλιν και τον Αλεξάντερ Κοκόριν. Παρ' όλα αυτά, η νίκη δεν ήρθε "αναίμακτα" για τον Ιταλό τεχνικό, αφού έχασε στο 1ο ημίχρονο από τραυματισμούς τους Βλάντιμιρ Μπίστροφ και Κοκόριν.

4ος όμιλος

Η Ρουμανία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μετά το 2-0 επί της Εσθονίας στο Ταλίν, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο απέναντι στην Ανδόρα. Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στους παίκτες του Βίκτορ Πιτσούρκα, οι οποίοι έφτασαν στη νίκη με 4-0 στο Βουκουρέστι, έχοντας μεταξύ των σκόρερ και το μέσο του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λαζάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags