Facebook Pixel "Ανακούφιση για λίγο"
| 2012-09-12 19:38:00

"Ανακούφιση για λίγο"

"Ανακούφιση για λίγο"

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ηρακλή, στο πρωτάθλημα της Football League ήρθε δια στόματος του αντιπροέδρου, Αργύρη Ασφαλτίδη.

Ο παράγοντας του Ηρακλή στην αρχική του τοποθέτηση, επεσήμανε: "Όταν έχεις εμπλακεί σε μια διαδικασία που κρατάει μήνες, δεν μπορείς παρά να νιώθεις ανακούφιση. Βέβαια οφείλω να πω, ότι αυτοσκοπός της ομάδας δεν ήταν να παίξει σ' αυτή την κατηγορία. Απώτερος στόχος ήταν να βρεθούμε στη Superleague. Εκεί ήταν ο πήχης μας. Βρισκόμαστε όμως, ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή μας".

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του πρόσθεσε: "Αν σας πω το τι μένει από όλο αυτό, τα συναισθήματα είναι περίεργα και αντιφατικά. Διότι κάποιοι φορείς που αρχικά ήταν αρνητικοί κατέληξαν να είναι θετικοί και το αντίστροφο. Ομοίως και τα συναισθήματα λοιπόν, είναι μπερδεμένα".

Σχετικά με το αν η σημερινή ημέρα ήταν η πιο δύσκολη από άποψη "μάχης" είπε: "Όχι δεν θα το έλεγα. Όλες οι μέρες ήταν δύσκολες. Ήταν ένας μεγάλος "πόλεμος" με πολλές μικρές "μάχες". Έπρεπε να έρθουμε σε συνεννόηση με την Πολιτεία, τις διοργανώτριες αρχές, την Ομοσπονδία και κάποιος μπορεί να αισθάνεται ότι αυτό είναι εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Διότι και τα δικά τους συμφέροντα πολλές φορές ήταν αλληλοσυγκρουόμενα".

Σ' ότι αφορά τους χειρισμούς και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν τόνισε: "Ως προς το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που συνέβη, είναι θετικό. Τώρα να αναφέρουμε αν ήταν σωστές ή όχι, θα είναι άκομψο. Από την στιγμή που καρποφόρησε αυτή η προσπάθεια, ας ξεπεράσουμε αυτές τις τοποθετήσεις για τους χειρισμούς".

Αναφορικά με τον ρόλο του Σοφοκλή Πιλάβιου στην υπόθεση είπε: "Φυσικά και έπαιξε θετικό ρόλο. Είτε μας αρέσουν αυτοί οι παράγοντες, είτε όχι, είναι οι θεσμικοί συνομιλητές μας. Αυτή είναι η διαδικασία. Βεβαίως, η όλη ιστορία θα μπορούσε να μην είχε φτάσει ως εδώ, αλλά εγώ μιλάω για την τελική φάση. Αυτό που του αναλογούσε έστω και με καθυστέρηση το έκανε και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό πλάνο από εδώ και πέρα επεσήμανε: "Αυτή η εξέλιξη η σημερινή αυξάνει και τις υποχρεώσεις. Θα γίνει ότι χρειαστεί. Τώρα σ' ότι αφορά τις ημερομηνίες των μεταγραφών, θα πρέπει να το δω και εγώ αυτό, διότι προς το παρόν δεν το γνωρίζω.

Θέλω όμως να πω και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς, όμως δεν ήταν και όλοι συμπαραστάτες μας στην προσπάθεια και ειδικά άνθρωποι του δημοσιογραφικού κόσμου. Και αυτό είναι άδικο, διότι ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης. Δεν μιλάω για τα οπαδικά Μέσα, αλλά η συμπεριφορά από αντικειμενικούς και έγκριτους δημοσιογράφους μπορώ να πω ότι μας ξένισε. Ενοχληθήκαμε και εκπλαγήκαμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags