Facebook Pixel Θα τα ΠΑΣ καλά στα Γιάννενα, Κωστάκη;
| 2012-09-12 23:40:00

Θα τα ΠΑΣ καλά στα Γιάννενα, Κωστάκη;

Θα τα ΠΑΣ καλά στα Γιάννενα, Κωστάκη;

Την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός είναι πολύ πιθανό να έχει στους "Ζωσιμάδες" ο Μήτρογλου και κάποιοι στο Λιμάνι ποντάρουν πως με την εμφάνισή του θα προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ζαρντίμ...

Εδώ και μέρες έχουμε γράψει πως ο Έλληνας φορ βρίσκεται σε καλή ψυχολογία αυτό το διάστημα, παρότι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του είχε δώσει φανέλα βασικού. Ο Μήτρογλου, όμως, είναι σίγουρος για τον εαυτό του και το μόνο που περιμένει είναι μία ευκαιρία.

Όταν του την έδωσε ο Σάντος, για παράδειγμα, κι ενώ η μπάλα... ψιλο-έκαιγε στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς, ο Μητρογκόλ τα κατάφερε μία χαρά. Κάτι αντίστοιχο, λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής δηλαδή, περιμένει και από τον Ζαρντίμ, αφού έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Με τον Πορτογάλο να έχει στο μυαλό του να δώσει φανέλα βασικού στον Μήτρογλου, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής στους συνεργάτες του, τουλάχιστον.

Ο λόγος είναι η φοβερή παρουσία του Κώστα στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής και το γκολ που πέτυχε, αλλά και το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής που έκανε ο Τζιμπούρ μετά τις (επεισοδιακές!) υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Ακολουθεί, άλλωστε, το παιχνίδι με τη Σάλκε και εκεί ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να έχει έναν ξεκούραστο Τζιμπούρ στη διάθεσή του.

Εκτός αν ο Μήτρογλου εκμεταλλευτεί την ευκαιρία εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα (αν τελικά ξεκινήσει βασικός όπως περιμένουν πολλοί στου Ρέντη) και αναγκάσει με την παρουσία του τον Ζαρντίμ να ξανασκεφτεί την 11άδα του αγώνα με τους Γερμανούς. Εκείνοι που γνωρίζουν καλά τον Μήτρογλου, άλλωστε, υποστηρίζουν πως αυτό έχει στο μυαλό του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags