Facebook Pixel Καταλήγει σε 11άδα ο Βλάχος
| 2012-09-13 16:35:00

Καταλήγει σε 11άδα ο Βλάχος

Καταλήγει σε 11άδα ο Βλάχος

Δύο συστήματα δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Βαγγέλης Βλάχος. Το 4-2-3-1 και το 4-3-3, ωστόσο δείχνει να προκρίνει το πρώτο ενόψει Άρη.

Στη δοκιμή φάνηκαν κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζουν, όσον αφορά την ενδεκάδα, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά κυρίως όσον αφορά τη δεξιά πλευρά, αν και υπάρχουν... φαβορί. Συγκεκριμένα, ο Βλάχος δοκίμασε τον Κουτρουμπή με τον Γιάγκο στα στόπερ, τον Νικολόπουλο αριστερό μπακ (καθώς ο Κοντοές έκανε πρόγραμμα συντήρησης) τον Β. Βλάχο δεξιό μπακ, ωστόσο στην πορεία τον άλλαξε με τον Αρκούδα. Στο 4-2-3-1 τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Κορδέρο με τον Ρίκκα, οι οποίοι δείχνουν να κερδίζουν θέσεις στην ενδεκάδα. Αριστερό εξτρέμ έπαιξε ο Λαγός και δεξιά ο Φούντας, ωστόσο όταν εγκατέλειψε (λόγω κούρασης) την προπόνηση τη θέση του πήρε ο Κατίδης. Παρ' όλα αυτά φαβορί να ξεκινήσει την Κυριακή δείχνει ο Φούντας, καθώς ο προπονητής θέλει να τσεκάρει και σε άλλες προπονήσεις τον Κατίδη δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης, επίσης, έπαιξε ο Κατσικοκέρης (σε κάποια στιγμή τη θέση του πήρε ο Φουρτάδο) και σε ελεύθερο ρόλο ο Γκερέιρο.
Επίσης, ο Βλάχος δοκίμασε τον Πολωνό και στο 4-3-3 σαν αριστερό επιθετικό, ωστόσο το "πρόβλημα" είναι ότι ο Γκερέιρο δεν "πατάει" αντίπαλη περιοχή παίζοντας σε αυτή τη θέση. Μία ιδέα, η οποία προς το παρόν τουλάχιστον εγκαταλείπεται.

Γενικά ο Βλάχος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και σήμερα από το επίπεδο και τη διάθεση των παικτών του. Στην αυριανή προπόνηση θα υπάρξει νέα ανάλυση του Άρη, όπως και θεωρεία πάνω στην αμυντική τακτική.

ΠΗΓΗ: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags