Facebook Pixel «Πρώτα ο ΠΑΣ γιατί θέλουμε τον τίτλο...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-14 17:17:00

«Πρώτα ο ΠΑΣ γιατί θέλουμε τον τίτλο...»

«Πρώτα ο ΠΑΣ γιατί θέλουμε τον τίτλο...»

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πιο σημαντικό από αυτό με την Σάλκε, σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος τονίζει πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και μετά η καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μοδέστο στη Nova:

Για το κατά πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό η διακοπή, είπε:

« Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, καθώς όλες είχαν διακοπή και αυτή η παύση είναι ίδια για όλους. Εμείς είχαμε ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους και αυτό είναι καλό, γιατί κρατούν το ρυθμό, αλλά διαθέτουμε και μεγάλο ρόστερ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί το ρόστερ των πρωταθλητών να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα με Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε:

«Αυτή ακριβώς ήταν και η δύναμη μας τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε πολλά σερί παιχνίδια, όπως άλλωστε και πέρσι, όπου δίναμε αγώνες για τρεις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η δύναμη μας, σε ένα βαρύ πρόγραμμα που σε 15 μέρες μπορούμε να δώσουμε και 5-6 παιχνίδια. Αυτή είναι η ευκαιρία να παίξουμε όλοι».

Όσον αφορά την προετοιμασία που έκανε, αλλά και τα καλά παιχνίδια που είχε ως αμυντικό χαφ, είπε:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί έχω κάνει καλή προετοιμασία. Είχαμε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασία και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου. Με βοηθάει και το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε πολλά παιχνίδια και να μη χάνω το ρυθμό μου. Το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Γι αυτό είμαι εγώ εδώ, γι αυτό είναι και όλοι παίκτες στη διάθεση του κόουτς».

Για τη γνώμη που έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε:

«Φυσικά και έχω εικόνα. Αυτή είναι το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό μπορεί να είναι και το γκολ της σεζόν. Επίσης πέρσι θυμάμαι πως νικήσαμε 4-0, αλλά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί στο ημίχρονο ήμασταν 0-0. Αυτό σημαίνει πως είναι μία δύσκολη ομάδα. Τώρα θα την αντιμετωπίσομε την 3η αγωνιστική και δεν θα είναι εύκολο. Ολες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά τη δυσκολία που υπάρχει στους παίκτες, ώστε να συγκεντρωθούν στο Πρωτάθλημα, όταν ακολουθεί ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

«Ξέρουμε πως ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά θα είμαστε συγκεντρωμένοι πρώτα γι αυτό το παιχνίδι και μετά από εκεί και πέρα, φυσικά και στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε δύο ολόκληρες μέρες για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Έτσι πρέπει να σκεφτούμε».

Τέλος για τα γκολ που έχει πετύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και το αν θα ήθελε να σκοράρει στην πρεμιέρα, τόνισε:

«Είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση για έναν ποδοσφαιριστή όταν πετυχαίνει γκολ. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω και με την Ντόρτμουντ και με την Αρσεναλ. Όπως είπα και πριν, το βασικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Αυτό μας ενδιαφέρει και ελπίζουμε την Τρίτη να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία και να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags