Facebook Pixel "Πίνο μπάφους και παίζω... Pro!" (BINTEO)
| 2012-09-14 19:38:00

"Πίνο μπάφους και παίζω... Pro!" (BINTEO)

"Πίνο μπάφους και παίζω... Pro!" (BINTEO)

Στοιχεία από... videogame έχει στο παιχνίδι του ο Κολομβιανός κυνηγός που θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να προσέξουν στο Λιμάνι αν θέλουν έναν ακόμα παίκτη στο στιλ του... Καζίμ!

Ο 25χρονος άσος, που η ζωή του μέχρι στιγμής είναι βίος και πολιτεία, έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον Τούρκο εξτρέμ που είχε έρθει πέρσι στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από την άποψη πως κουβαλάνε την ίδια... τρέλα, τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα. Καθώς είναι και οι δύο παίκτες που μπορούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο στις κερκίδες με τις ενέργειές τους, αλλά δεν έχουν αυτό που λέμε διάρκεια στο παιχνίδι τους. Κάτι που είδαμε πέρσι με τον Καζίμ.

Ο Βαλβέρδε, ένας ομολογουμένως σοβαρός τεχνικός που ήξερε τι ήθελε από τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο, δεν είχε δώσει και πολύ χρόνο συμμετοχής στον Τούρκο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δεν ήθελε ο Ισπανός, δηλαδή, έναν παίκτη στην 11άδα που να αναλάβει τον ρόλο του ζογκλέρ και να ξεσηκώνει τα πλήθη; Κι, όμως, προτιμούσε να τον αφήνει στον πάγκο, δίνοντας την... μπαγκέτα στον Μιραλάς, για παράδειγμα. Που ήταν σόουμαν, αλλά είχε και μπόλικη ουσία στο παιχνίδι. του.

Κόπια του Καζίμ είναι ο Πίνο, που το παιχνίδι του έχει στοιχεία... Pro! Με μπόλικη φαντασία, περίτεχνες ενέργειες, αλλά και αστάθεια. Ασυνέπεια καλύτερα, αφού μόνο τυχαίο δεν είναι πως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του. Να προσθέσουμε σε αυτά πως λόγω τραυματισμού απείχε ουσιαστικά εννιά μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους και θα καταλάβετε εύκολα το τεράστιο ρίσκο που ενδέχεται να πάρει ο Ολυμπιακός, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Εκτός αν καταφέρουν να τον "στρώσουν" στο Λιμάνι και πάρουν από εκείνον το καλύτερο που μπορεί να τους δώσει. Γιατί, όπως ξαναγράψαμε, είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής με ταλέντο και έμπνευση, που μπορεί να αλλάξει από μόνος του τη ροή ενός αγώνα. Το ζήτημα είναι σε πόσους συνεχόμενους αγώνες μπορεί να το κάνει...





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags