Facebook Pixel Οι «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς για Πλατανιά
| 2012-09-14 21:22:00

Οι «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς για Πλατανιά

Οι «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς για Πλατανιά

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής.


Την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Κούτσι, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Μπάλλας και Σουμπίνιο.

Ο Μπρίτο δεν θα ταξιδέψει στη Κρήτη γιατί κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει την συμμετοχή του έπειτα από την κάκωση που υπέστη στο γόνατο. Με απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι Αθανασίου και Τζαμάλ που έμειναν εκτός αποστολής θα αγωνιστούν το Σάββατο με την ομάδα Κ-20 η οποία στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Μάλεμε τον Πλατανιά (11.00).

Η ομάδα του Περιστερίου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με χαλάρωμα το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά η αποστολή με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό θα αναχωρήσει με προορισμό τα Χανιά. Την Κυριακή, θα ταξιδέψει για τα Χανιά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags