Facebook Pixel «Αστείος ο… Κόντης. Ούτε που θα συζητούσα με Άρη»
| 2012-09-15 09:51:00

«Αστείος ο… Κόντης. Ούτε που θα συζητούσα με Άρη»

«Αστείος ο… Κόντης. Ούτε που θα συζητούσα με Άρη»

Ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε στον Γιάννη Κόντη, χωρίς καν να θέλει να πει το όνομά του (!!) για τη δήλωσή του πως τον έφερε στην Ελλάδα για τον Άρη! Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και χαρακτήρισε το θέμα… αστείο!
 

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»:

«Είναι αστείες οι δηλώσεις αυτού του κυρίου. Δεν θέλω καν να τον αναφέρω με το όνομά του. Και είναι ψέματα να λέγονται όλα αυτά. Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όταν έγιναν οι συζητήσεις, συμμετείχαμε στις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη μου, Δημήτρη Καγιόγλου.

Και το καλοκαίρι του 2008, συζητούσαμε με τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον κ. Βρύζα. Συμφωνήσαμε σε όλα και ήρθα στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο εκείνου του έτους. Μία μέρα πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη, ο ατζέντης μου ο κ. Καγιόγλου, δέχθηκε μία κρούση από ένα μάνατζερ που ισχυριζόταν πώς είχε πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα.

Το πρώτο πράγμα που είπα, ήταν πως δεν με ενδιέφερε. Ακόμη και να υπήρχε πρόταση, δεν την συζητούσα. Και δεν την συζήτησα. Είχα δώσει τον λόγο μου στον ΠΑΟΚ και τον Βρύζα και αυτό τον λόγο τήρησα στο ακέραιο.

Δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από αυτούς τους ανθρώπους. Aς κοιτάξουν να ασχοληθούν με τα θέματά τους και να μην με ανακατεύουν. Στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τον ΠΑΟΚ. Εγώ πάντα κρατώ τον λόγο μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags