Facebook Pixel «Θα βρει τον δρόμο του ο Άρης». Εσύ θα είσαι παρών;
| 2012-09-15 11:58:00

«Θα βρει τον δρόμο του ο Άρης». Εσύ θα είσαι παρών;

«Θα βρει τον δρόμο του ο Άρης». Εσύ θα είσαι παρών;

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης τόσο για το παιχνίδι του Άρη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ όσο και για την φετινή πορεία των Θεσσαλονικιών στο πρωτάθλημα. Οι φήμες πάντως τον θέλουν να … χαιρετάει τον πάγκο του με άσχημο αποτέλεσμα την Κυριακή.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Κόουτς, το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και μάλιστα με ντέρμπι για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ.

"Πρόκειται για δύο ομάδες με προβλήματα, με περιορισμένες μεταγραφές, με πολλά νέα παιδιά. Εμείς έχουμε σαν στόχο να προεκτείνουμε την καλή εικόνα που είχαμε τον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος πως αν συμβεί αυτό, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, τα παιδιά δουλεύουνε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εξάλλου, μεταξύ τους, γνωρίζονται ελάχιστα. Πρέπει όμως να δείξουμε και τον ανάλογο σεβασμό στην ΑΕΚ το οποίο είναι ένα τεράστιο σωματείο. Εχουμε την αίσθηση πως πάμε για μια καινούρια αρχή!"

Μοιάζουν οι δύο αντίπαλοι μεταξύ τους;

"Σε πολλά σημεία! Είναι ομάδες που χτίζονται εκ θεμελίων. Και οι δύο είμαστε στο μηδέν, ξεκινάμε από τα θεμέλια! Όπως όπως προείπα η ΑΕΚ είναι τεράστιο σωματείο και θα βρεθεί στη σειρά του".

Έκανε μια δήλωση πρόσφατα ο Βαγγέλης Βλάχος, μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό, ζητώντας χρόνο, προκειμένου σε δυο τρία χρόνια, όλοι να θαυμάσουν τη νέα ΑΕΚ που φτιάχνεται τώρα, χωρίς πολλά χρήματα. Αναλογικά, η συγκεκριμένη δήλωση, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και στον Άρη;

"Όλοι το ζητάμε αυτό! Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Δώσανε χρόνο πέρυσι στη Ξάνθη στον συνάδελφο, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα δούμε φέτος μια πολύ καλή Ξάνθη. Εκ των πραγμάτων θέλουνε χρόνο όλες οι ομάδες, δεν μπορείς να πατάς μαγικά κουμπιά και ξαφνικά, παιδιά χωρίς εμπειρίες να εκτινάσσονται σε απόδοση. Θα έχουμε, λοιπόν, τα γνωστά σκαμπανεβάσματα που έχουμε από το καλοκαίρι και θα έλεγα το ίδιο για τον Άρη. Θα είμαστε μια ομάδα η οποία σε λίγο καιρό, στο μέτρο του δυνατού, ο κόσμος θα είναι περήφανος γι αυτή".

Δεδομένου πως ο Άρης την Κυριακή θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα, θα δούμε μια διαφορετική ομάδα;

"Κοιτάξτε, ναι μεν με νέα πρόσωπα, όμως ο Αγκάνθο δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς  φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θα συμμετάσχει, κατά πάσα πιθανότητα, όμως, στο β' ημίχρονο. Δεν είναι ακόμα 90λεπτος, δουλεύουμε προσεκτικά για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο Κοέλιο σίγουρα θα είναι και από εκεί και πέρα, πρέπει σιγά σιγά να γίνει 90λεπτος και ο Πουλίδο για να μπορεί κι αυτός να ξεκινάει".

Η ομάδα αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της χρονιάς προβλήματα διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής φύσεως, τα οποία είναι γνωστά. Υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να προχωρήσει ο Άρης;

"Φυσικά θα προχωρήσει! Δεν είναι όλα ρόδινα. Όταν χτίζεται μια ομάδα και προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά, προβλήματα θα προκύπτουν. Όμως σίγουρα θα βρει το δρόμο της. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι κάτι το οποίο είπα από την πρώτη στιγμή. Έξω το εγώ, όλοι για το εμείς και σίγουρα μέσα από το άσχημο παιχνίδι που είχαμε με τον Πανιώνιο, παρουσιαστήκαμε δεύτεροι σε εισπράξεις μετά τον Ολυμπιακό! Καταλαβαίνετε την τεράστια δυναμική που έχει ο Άρης. Δωδεκάμισι χιλιάδες εισιτήρια με τον ΟΦΗ!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags