Facebook Pixel Τα γενέθλια των… απογοητεύσεων
| 2012-09-15 18:58:00

Τα γενέθλια των… απογοητεύσεων

Τα γενέθλια των… απογοητεύσεων

Τι συνδέει τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν και τον Ντράγκαν Τσίριτς…;

Το καλοκαίρι του 1999 η ΑΕΚ έκανε μια σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Ντράγκαν Τσίριτς από την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος μέσος δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τον ντόρο που έγινε και τον κόσμο που πήγε στο Ελληνικό να τον υποδεχθεί και έμεινε μόλις ένα χρόνο. Έπαιξε σε 34 ματς και σκόραρε 13 φορές, αλλά τα 7 εξ’ αυτών ήταν από το σημείο του πέναλτι… Με λίγα λόγια ήταν απογοήτευση (δεν βοήθησε και στα διπλά ματς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), όσο και ο συμπατριώτης του επιθετικός Νέναντ Μπιέκοβιτς (27 ματς, 7 γκολ – και οι δύο επιλογές του προπονητή Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς)

Μια άλλη μεγάλη απογοήτευση για την ΑΕΚ και τον κόσμο της που πήγε το καλοκαίρι του 2011 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να τον υποδεχθεί ήταν και ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν. Πρόλαβε να παίξει μέχρι τα μέσα Οκτώβρη σε εννέα ματς (1 γκολ) όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ (έμεινε 6 μήνες εκτός) και έπαιξε άλλα πέντε προς το τέλος της σεζόν. Έφυγε ο Ισλανδός σούπερ σταρ που είχε παίξει σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, δίχως να έχει προσφέρει όσα μπορούσε και όσα περίμεναν στην ΑΕΚ.

Τι συνδέει Τσίριτς και Γκούντγιονσεν; Σαν σήμερα το 1974 και το 1978 γεννήθηκαν στο Γιάκοβο της Σερβίας και στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας αντίστοιχα…

ΠΗΓΗ: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags