Facebook Pixel Αργούν τα ευ-Χάρις-τα!
| 2012-09-16 19:36:00

Αργούν τα ευ-Χάρις-τα!

Αργούν τα ευ-Χάρις-τα!

Αργοπορία παρουσιάζεται από πλευράς των επενδυτών της ΑΕΚ, οι οποίοι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την είσοδό τους στην ΠΑΕ!

Θα αργήσουν και άλλο να ακούσουν ευ-Χάρις-τα μαντάτα οι οπαδοί της ΑΕΚ! Μπορεί το επενδυτικό δίδυμο των Βιντιάδη-Χάρις να βρίσκεται στην Ελλάδα, (σε λίγη ώρα θα παρακολουθήσουν το ματς της Ένωσης με τον Άρη), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει και ντιλ για την αλλαγή σελίδας στην ομάδα.

Ο Δημητρης Βιντιάδης πήρε θέση για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί “κατασκευασμένου ενδιαφέροντος” τονίζοντας ότι εξετάζεται η δυνατότητα επένδυσης στην ΑΕΚ, αλλά ακόμα βρίσκονται στη διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων που έχουμε λάβει από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Αυτό μπορεί να είναι μην είναι και τόσο ενθαρρυντικό στοιχείο, αφού η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα εισροή ρευστού για να επιβιώσει. Η ανακοίνωση του Βιντιάδη δείχνει πως οι επενδυτές δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την είσοδό τους στην Ένωση.

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων, επιβεβαιώνουμε ότι εξετάζουμε την πιθανότητα επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ και είμαστε στη διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων που έχουμε λάβει από την ΠΑΕ.

Συνεργαζόμαστε με την επενδυτική τράπεζα Seymour Pierce, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην πρόεδρος της Football League Keith Harris.

Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω γραπτών ανακοινώσεων.

Μετά τιμής

Δημήτρης Βιντιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags