Facebook Pixel "Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς"
| 2012-09-16 21:28:00

"Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς"

"Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς"

Το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης και το τρίτο δοκάρι του Ράγιος θεωρεί ο Σάκης Τσιώλης καθοριστικά σημεία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα...

Για το ματς...

"Ειμαστε στενοχωρημένοι για τα τρία δοκάρια. Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς. Η ομάδα δείχνει πως πατά καλά στα πόδια της και ελπίζω πως η ομάδα θα παίζει και στην συνέχεια επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να συνέλθουμε μετά από το πρώτο γκολ. Περιμέναμε πίεση του ΠΑΟΚ στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το γρήγορο γκολ σίγουρα μας επηρέασε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του".

Για την τύχη που... δεν είχε ο Αστέρας:

"Παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπορούσε αυτό να είναι διαφορετικό. Πέραν από 1-2 περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε πολύ. Τα δοκάρια όμως ήταν πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να μπουν μέσα. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς και ο Αστέρας έκανε μεγάλη προσπάθεια".

Για τον ΠΑΟΚ:

"Θέλει τον χρόνο του, αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη καθώς υπήρχε ο αποκλεισμός από την Ραπίντ. Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι καλό να επανέλθει όπως και γενικά οι 4-5 μεγάλες ομάδες στην χώρα".

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags