Facebook Pixel Και όμως κάτι κέρδισαν, «Χ»ρόνο!
| 2012-09-17 00:54:00

Και όμως κάτι κέρδισαν, «Χ»ρόνο!

Και όμως κάτι κέρδισαν, «Χ»ρόνο!

Σίγουρα μπορούν να βρεθούν κάποια αρνητικά στο ΑΕΚ – Άρης και για τις δυο ομάδες. Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι η Ένωση στην πρώτη φάση του Άρη δέχθηκε την ισοφάριση ή ότι οι φιλοξενούμενοι για πάνω από μια ώρα αγώνα δεν είχαν κάνει ούτε απόπειρα για επίθεση.

Επί της ουσίας, λοιπόν, είναι αρνητικό ότι τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Άρης δεν έχουν ούτε νίκη τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Υπάρχει, όμως, και κάτι που κέρδισαν οι δυο ομάδες μ’ αυτό το «Χ». Χρόνο!

Φαντάζεστε τι θα γινόταν για τον Κατσαβάκη αν έμενε το 1-0; Ή για τον Βλάχο αν μετά το 1-1 η Ένωση δεχόταν και δεύτερο γκολ; Θα ξέσπαγε μεγάλη γκρίνια και στα δυο στρατόπεδα.

Η ΑΕΚ με την εμφάνισή της άφησε υποσχέσεις για πιο ενθαρρυντική συνέχεια. Ήταν καλύτερη, πάλεψε με νύχια και δόντια για την νίκη, όμως μια φάση αρκούσε για να της χαλάσει το τρίποντο. Παρά ταύτα έδειξε πάθος, ενώ αυτή τη φορά έκανε και μερικές ευκαιρίες.

Από την άλλη, ο Άρης κατάφερε να πάρει βαθμό. Βρήκε έναν επιθετικό που σκόραρε, έκανε μονομαχίες, αντέδρασε μετά το 1-0 κι έδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Απ’ αυτή την άποψη, μπορεί κανένας να μην νίκησε, όμως από κάτι κέρδισαν και οι δυο. Χρόνο για να μπορέσουν να βελτιωθούν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags