Facebook Pixel «Περιμένω απαντήσεις αλλά...»
| 2012-09-19 20:19:00

«Περιμένω απαντήσεις αλλά...»

«Περιμένω απαντήσεις αλλά...»

Διαβάστε τι ισχύει με Κιθ Χάρις και την προσπάθειά του για εξεύρεση χρηματοδοτών στην ΑΕΚ, πόσα «βάζει» ο Βιντιάδης, τα ραντεβού με Αδαμίδη!


Από τα Σπάτα και γενικά από τους διοικούντες την ΑΕΚ διαρρέεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά στην (θετική) εξέλιξη σχετικά με το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Βιντιάδης και ο Κιθ Χάρις να προχωρήσουν τελικά στην απόφαση να επενδύσουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάτι που θα σημαίνει πως θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Βιντιάδης καιρό τώρα, από τον περασμένο Απρίλιο (τέλη Απριλίου με αρχές Μάη ξεκίνησαν επαφές με πρώην της ΑΕΚ) είχε δει με πολύ ζεστό μάτι την προοπτική επένδυσης στην ΑΕΚ με βασικό κίνητρο το θέμα του γηπέδου αλλά από τότε το βασικό ζητούμενο για τον υποψήφιο επενδυτή ήταν να βρεθεί ένας, ή και περισσότεροι ισχυροί συμπαίκτες προκειμένου να μπορέσει να κάνει πράξη την επιθυμία του...

Κι εδώ έρχεται να... δέσει η παρουσία του Κιθ Χάρις στον οποίο έχουν απευθυνθεί άνθρωποι που βρίσκονταν (και όχι μόνο) στην ΑΕΚ με στόχο να βοηθήσει προς την κατεύθυνση εξεύρεσης και άλλων χρηματοδοτών μια και πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια επιτυχία στην Αγγλία σε ανάλογα πρότζεκτ!

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags