Facebook Pixel Ένας Γκαγκάτσης θα μας σώσει;
| 2012-09-20 08:18:00

Ένας Γκαγκάτσης θα μας σώσει;

Ένας Γκαγκάτσης θα μας σώσει;

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δηλώνει ότι έχει έτοιμο πλάνο για να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι λέει για την "παράγκα".

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Goal":

"Έκανα λάθη, αλλά μετά από τρία χρόνια περισυλλογής έκανα την αυτοκριτική μου και κατεβαίνω και πάλι υποψήφιος επειδή μου το ζήτησαν οι ενώσεις, έχοντας σχέδιο για να αλλάξω τα πάντα στο ποδόσφαιρο".

Μιλάτε για πρόθεση συνολικής αλλαγής στο ποδόσφαιρο. Τι προτίθεστε να αλλάξετε;

"Θεωρώ ότι πρέπει κανείς να ασχοληθεί σοβαρά με τη βία. Και τι δημιουργεί τη βία; Δύο από τις βασικές γεννεσιουργές αιτίες είναι η διαιτησία με την καχυποψία του κόσμου και η Αθλητική Δικαιοσύνη, οι δύο πυλώνες στους οποίους βασίζεται η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν αυτά τα δύο πράγματα δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εκ βάθρων, δεν έχουμε κάνει τίποτα".

Εχετε συνδεθεί με ένα κομμάτι του παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ονομάστηκε "παράγκα". Τι απαντάτε σε αυτό;

"Είναι γεγονός ότι υπήρξε μια ανώμαλη περίοδος που ίσως έχει τα κατάλοιπα της ακόμη και σήμερα, υπάρχει μια καχυποψία στον κόσμο ότι όλα είναι στημένα. Αυτή, όμως, η ανώμαλη περίοδος τελείωσε το 2001 που ανέλαβα πρόεδρος. Αφήνω στον κόσμο να αναρωτηθεί το γιατί".

Εχετε κώλυμα στο να είστε υποψήφιος;

"Οχι, κανένα. Με έψαξε δυόμιση χρόνια το ΣΔΟΕ, εμένα και την οικογένεια μου, σε Ελλάδα, Ελβετία και Κύπρο και δεν βρήκαν τίποτα. Μου επιβλήθηκε πρόστιμο 800.000 ευρώ στο Εφετείο, για το οποίο έχω κάνει αναίρεση, διότι κατηγορήθηκα εξ αμελείας ότι δεν δήλωσα τα υπόλοιπα των λογαριασμών μου στη δήλωση πόθεν έσχες. Αλλά ρωτάω, αφού η άλλη πλευρά έχει την πλειοψηφία, όπως ισχυρίζεται, γιατί τους νοιάζει το κώλυμα;".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags