Facebook Pixel Αφαίρεση 30 βαθμών αν δεν τα «σκάσει»!
| 2012-09-20 19:05:00

Αφαίρεση 30 βαθμών αν δεν τα «σκάσει»!

Αφαίρεση 30 βαθμών αν δεν τα «σκάσει»!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων ετών καλούνται να λύσουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς ο δικηγόρος Κίμων Ευαγγελάτος, ο οποίος εκπροσωπεί εννιά ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου, ζητάει από την ΠΑΕ να καταβάλει το ποσό των 680.000 ευρώ, το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλιώς ο σύλλογος του Ηρακλείου κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης 30 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Ο Κίμων Ευαγγελάτος που εκπροσωπεί τους Κατσικογιάννη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ψωμά, Κιάσσο, Κασμερίδη, Μπερτίν, Αγρίτη και Ρούσεφ είχε έρθει σε διακανονισμό με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ στην περίοδο της αδειοδότησης.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές καταγγέλλουν ότι δεν πήραν την πρώτη δόση -όπως είχε οριστεί- στις 15 Σεπτεμβρίου λόγω του ότι καθυστέρησε να σταλθεί η εκχώρηση που τους είχε γίνει από την ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την εκδίκαση της καταγγελίας τους να ορίζεται για την ερχόμενη Τρίτη (25/09).

Οι παραπάνω παίκτες ζητούν πλέον την καταβολή όλου του ποσού που δικαιούνται να πάρουν που φτάνει τις 680.000 ευρώ, διαφορετικά ο σύλλογος του Ηρακλείου απειλείται με αφαίρεση μέχρι και 30 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Ωστόσο, άνθρωποι του ΟΦΗ τονίζουν πως ο λόγος που δεν υπήρχαν χρήματα στους λογαριασμούς της ΠΑΕ για να πάρουν οι παίκτες τη πρώτη τους δόση ήταν μερικά κατασχετήρια που έφτασαν στη Σούπερ Λίγκα από άλλου ποδοσφαιριστές στους οποίους όφειλε χρήματα ο σύλλογος του Ηρακλείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκείνοι να «τραβήξουν» τα λεφτά από τα ταμεία του ΟΦΗ και να μείνουν απλήρωτοι οι παίκτες που εκπροσωπεί ο Κίμων Ευαγγελάτος.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας, τονίζουν πως δεν ευθύνονται εκείνοι και πως έχουν ισχυρά επιχειρήματα, ώστε αν τα θέσουν στο δικαστήριο να κερδίσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags