Facebook Pixel "Φτιάξτε εσείς το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα"
| 2012-09-21 23:11:00

"Φτιάξτε εσείς το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα"

"Φτιάξτε εσείς το τρίτο γήπεδο στα Σπάτα"

Στη σημερινή συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Δημήτρη Βιντιάδη, εκτός της κουβέντας για την μεταβίβαση των μετοχών σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία για να μπει ο δεύτερος στην ΠΑΕ και τις λεπτομέρειες της κίνησης τους, έγινε εκτενής συζήτηση και για το προπονητικό κέντρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδειξε θετικός στο να ρίξει… ψαλίδι στο σύνολο των οφειλών της ΑΕΚ προς τον ίδιο (ως ιδιοκτήτη του προπονητικού) αλλά και στο ετήσιο ενοίκιο για την χρήση του.

Ωστόσο, η συζήτηση επεκτάθηκε και στην ανάπτυξη του προπονητικού κέντρου, το οποίο έχει παραμείνει από τους τελευταίους μήνες του 2010 όταν και παραδόθηκε για χρήση ίδιο και απαράλλακτο (δηλαδή δύο χρόνια πλέον). Ούτε τρίτο γήπεδο κατασκευάστηκε, ούτε ξενώνες έγιναν και σε γενικές γραμμές δεν τηρήθηκε από τον Νοτιά το αρχικό πλάνο για ένα υπερπλήρες προπονητικό κέντρο που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ φιλοξενώντας τα περισσότερα τμήματα Ακαδημιών της.

Με δεδομένο ότι τώρα υπάρχει μόνο το κτίριο (φιλοξενεί την ομάδα με αποδυτήρια, γυμναστήριο, αίθουσες και όλα τα γραφεία της ΠΑΕ) και τα δύο γήπεδα, έγινε συζήτηση ανάμεσα σε Νοτιά και Βιντιάδη για την ανάπτυξη τους. Ο Χιώτης εφοπλιστής είπε στον υποψήφιο επενδυτή να αναλάβει η νέα διοίκηση την κατασκευή του τρίτου γηπέδου, αν ολοκληρωθεί το deal και μπουν στην ΠΑΕ.

Η πλευρά Βιντιάδη δεν έδωσε απάντηση και τόνισε ότι θα μελετήσει την πρόταση του Νοτιά, καθώς είναι στο πλάνο τους η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προπονητικού κέντρο προς όφελος της ομάδας.

Πηγή: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags