Facebook Pixel Για πρόεδρος ο… Βιντιάδης!
| 2012-09-22 17:07:00

Για πρόεδρος ο… Βιντιάδης!

Για πρόεδρος ο… Βιντιάδης!

Ο Δημήτρης Βιντιάδης σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία, αν προχωρήσει το deal για την ΑΕΚ, ενώ η εναλλακτική που «παίζει» δυνατά είναι αυτή του εξάδελφού του Ηλία Βιντιάδη

Το ερώτημα «ποιος θα αναλάβει πρόεδρος της ΑΕΚ, αν η ΠΑΕ περάσει στα χέρια των υποψήφιών επενδυτών;» έχει απασχολήσει πολύ έντονα την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, από την πρώτη στιγμή που οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις μπήκαν στην καθημερινότητά μας. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί, είναι αρκετά, ωστόσο οριστική απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λόγος είναι ότι... δεν υπάρχει οριστική απόφαση.
Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Δημήτρη Βιντιάδη αναφέρουν ότι η σύνθεση της νέας διοίκησης είναι ένα ζήτημα που υπάρχει στο μυαλό του Έλληνα εφοπλιστή, αλλά δεν είναι αυτό που τον... καίει τη δεδομένη στιγμή. Το πρώτιστο για τον ίδιο, είναι να ολοκληρωθούν οι επαφές του με τον Κιθ Χάρις και να παρθεί η οριστική απόφαση αν θα προχωρήσουν ή όχι για την αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση. Όπως έχετε διαβάσει στο aek365, αν αυτό συμβεί, αυτός που θα έχει το «κουμάντο» στην ΠΑΕ θα είναι ο Βιντιάδης, ανεξάρτητα αν θα αποφασίσει να δώσει στον εαυτό του ή σε κάποιον άλλο τον κορυφαίο θεσμικό ρόλο.
Ο Βιντιάδης έχει ακούσει τόσο συνεργάτες του όσο και ανθρώπους της ΠΑΕ που συνομιλούν μαζί του να τον συμβουλεύουν ότι θα ήταν καλό να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους (καθώς είναι ξεκάθαρο ότι επί της ουσίας θα λειτουργεί ως διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ).

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags