Facebook Pixel Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...
| 2012-09-22 18:15:00

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...

Τα συνεχόμενα επεισόδια στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού σε μικρό χρονικό διάστημα, για κάποιους δείχνουν πως ο Ζαρντίμ έχει χάσει την μπάλα και για άλλους πως ξεκίνησε ο... εμφύλιος!

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πέντε σοβαρά επεισόδια έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι και πολύ καλά.

Η αρχή έγινε με τα... γαλλικά του Τοροσίδη με τον Πάντελιτς, στην συνέχεια είχαμε τους «τσαμπουκάδες» του Ντιόγκο με τον Πάντελιτς και πάλι και μετά το επεισόδιο του Τζιμπούρ με τον Φουστέρ. Στο τελευταίο μάλιστα, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, είχαμε και κουτουλιά του Αλγερινού, αν και αρκετοί είναι αυτοί που διαψεύδουν αυτή την εξέλιξη.

Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες βγήκαν στις εφημερίδες και ο έντονος διάλογος του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Γιάννη Φερτφατζίδη, αλλά και η απαίτηση του Άριελ Ιμπαγάσα να αλλάξει ο προπονητής στις ομάδες στο δίτερμα, καθώς ένας συμπαίκτης του έκανε δυνατά τάκλιν!

Όλα αυτά ομολογουμένως δείχνουν το περίεργο, αν όχι έκρυθμο, κλίμα που υπάρχει μέσα στου Ρέντη. Ο Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο και αν δεν βοηθηθεί άμεσα, όπως γράφαμε και χθες, δύσκολα θα μπορέσει να βρει λύση!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως κάποιοι πολύ έμπειροι στα ερυθρόλευκα θέματα, επισημαίνουν τις τελευταίες ώρες πως η διαρροή των συγκεκριμένων επεισοδίων και η προβολή τους από συγκεκριμένα ολυμπιακά μέσα, δεν είναι καθόλου τυχαία. Μάλιστα, τα ίδια άτομα υποστηρίζουν πως εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ένας... εμφύλιος στον σύλλογο και σε αυτό αναφερόταν και ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν δήλωνε την Παρασκευή πως:
«κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags