Facebook Pixel Αγιασμός και ντόπες ενόψει ΑΕΚ στον ΟΦΗ!
| 2012-09-22 21:35:00

Αγιασμός και ντόπες ενόψει ΑΕΚ στον ΟΦΗ!

Αγιασμός και ντόπες ενόψει ΑΕΚ στον ΟΦΗ!

Αγιασμό για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν στη σαββατιάτικη προπόνηση του ΟΦΗ, όπου οι παίκτες των Κρητικών άκουσαν εμψυχωτικά λόγια από τον Νίκο Μαχλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη!

Με τις ευλογίες του πάτερ Αντώνιου της ενορίας Αγίας Βαρβάρας έγινετο απόγευμα του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ, παρουσία των διοικούντων την ΠΑΕ, της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και των υπαλλήλων εταιρίας.

Αργότερα και πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:  «Έστω και καθυστερημένα θέλω να σας ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να ξέρετε ότι είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Το τηλέφωνο μου είναι πάντα ανοικτό. Ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να προσπαθήσετε να την φέρουμε ξανά εκεί που της αρμόζει. Μέσα από ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζετε ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως κι εμείς. Αλλά να ξέρετε επίσης ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι και αν συμβεί. Έχουμε υποχρεώσεις απέναντι σας αλλά και εσείς απέναντι στην ομάδα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε κάνοντας την πρώτη νίκη αύριο με την ΑΕΚ».

Στους παίκτες μίλησε και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Μαχλάς τονίζοντας τους τα εξής: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Είστε εδώ γιατί είστε καλοί παίκτες και τόσο εγώ όσο και η τεχνική ηγεσία σας πιστεύουμε. Θέλω σε κάθε ματς να προσπαθείτε και στο τέλος θα έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags