Facebook Pixel "Διάβολοι" στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-09-23 17:25:00

"Διάβολοι" στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Διάβολοι" στο Άνφιλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζέραρντ, αλλά απάντησε γρήγορα με Ράφαελ και πήρε τη νίκη με 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φαν Πέρσι. Η Λίβερπουλ αγωνιζόταν με 10 από το 39` λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Σέλβεϊ.

Πριν από την έναρξη του ματς, οι παίκτες των δυο ομάδων εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με φούτερ που ανέγραφαν στο πίσω μέρος τους τον αριθμό των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο και ο θρύλος της Γιουνάιτεντ, σερ Μπόμπι Τσάρλτον εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου με ένα μπουκέρο 96 τριαντάφυλλων δίπλα στον μεγάλο σταρ του παρελθόντος των «κόκκινων», τον Ιαν Ρας.

Παράλληλα, οι δυο αρχηγοί, οι Στίβεν Τζέραρντ και Ράιαν Γκιγκς απελευθέρωναν 96 κόκκινα μπαλόνια με τον κόσμο στην εξέδρα να δακρύζει, ενώ ανατριχιαστικό ήτα το coreo, το «Justice» και «Truth» που έγραφαν οι κερκίδες δια... χειρός των οπαδών.

To ματς

Οι "ρεντς" μπήκαν δυνατά στο ντέρμπι, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τη Γιουνάιτεντ και μόλις στο 7` ο Στέρλινγκ έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Λίντεγκαρντ πρόλαβε και έβγαλε την μπάλα πριν μπει ο Σουάρες, ενώ δυο λεπτά μετά ο Τζέραρντ είχε ένα σουτ μόλις άουτ! Ο πιτσιρικάς Στέρλινγκ δημιουργούσε πολλά προβλήματα από δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να είναι εκτός αγώνα από το ξεκίνημα του.

Πάντως στο 39` αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σέλβεϊ, αφήνοντας τη Λίβερπουλ με 10 παίκτες...

"Ροντέο"!

Μόλις στο 47` ο Σούσο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα της Γιουνάιτεντ έδιωξε, όμως η μπάλα πήγε στον Τζόνσον που πάσαρε στον Τζέραρντ και ο αρχηγός της Λίβερπουλ με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ!!

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 51` ο Καγκάβα στόπαρε με το στήθος τη μπάλα στον Ράφαελ και ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1! Η Γιουνάιτεντ είχε πάρει τα πάνω της και πίεζε, αν και η Λίβερπουλ στεκόταν καλά. Τελικά, στο 75` ο Βαλέντσια έφυγε σφαίρα στην κόντρα μπήκε από δεξιά στην περιοχή και ο Χάλσεϊ έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζόνσον, αν και στο ριπλέι δεν φάνηκε να είναι τόσο "μαρς"...

Ο Φαν Πέρσι ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 1-2 στο 80`, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη, σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος.

Το 1-1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags