Facebook Pixel Πρόβλημα στην καρδιά ο Μποαβεντούρα
| 2012-09-23 22:37:00

Πρόβλημα στην καρδιά ο Μποαβεντούρα

Πρόβλημα στην καρδιά ο Μποαβεντούρα

Σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε σήμερα το μεσημέρι.

Λίγο αργότερα, η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι καρδιολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν μικρή αγγειακή βλάβη. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ έως τώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση αν αυτό το γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γουίλιαμ Μποαβεντούρα μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε, υποβλήθηκε σε εξιδεικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα έγινε καθετηριασμός όπου καταδείχθηκε μικρή αγγειακή βλάβη.

Ο ποδοσφαιριστής μας έλαβε και λαμβάνει τη δέουσα θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα γίνει ο δέοντας έλεγχος που θα καταδείξει την πορεία της αποκατάστασης της υγείας του. Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός που συγκλόνησε και συγκίνησε ολόκληρη την οικογένεια της Ανόρθωσης, η οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Γουίλιαμ Μποαβεντούρα και να είναι σίγουρος πως όλοι θα βρισκόμαστε στο πλευρό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags